Гъзът на маймуната е…. R.E.D.

Идват избори и червените дяволчета от Ч.Е.Р.В.Е.Н. отново атакуват виртуалния си електорат 🙂 След като миналата година бяха създали напориста социална мрежа за млади социалисти, на чело с Че Гевара, сега, предизборно, са й ебали майката и са сложили информационен сайт. Язък за Zvezdichkata, точно бяха започвали да потръгват нещата между нея и Серджо! Явно и в една дясна формация, прекалената демокрация не е съвсем желателна.

red-bg.jpg

Единственото интересно нещо на сайта са непретенциозните политически флаш игрички. Младият комсомолец може да покара мотора (трамвая?) на Сергей “нагоре към Буздлужда” или да се превъплати в (съюзника?) Доган и да полови обръчи пред народното събрание. Или да посервира кафе в кръчмата на Пламен Юруков.

Ако се вярва на видеото, Кирчо Добрев отново стои (финансово) в основите на “купона” и забавлява десетимата присъстващи и двайсетината участници. Дийп Зоун са си пак зад синтезаторите и всичко си е по старо му. Старата песен на нов глас. А това “ПРОтест” хич не го разбрах, как така лявата ръка протестира срещу дясната?

You may also like...

7 Responses

 1. Dennis' says:

  И аз не мога да разбера срещу кого протестират? Шатри в студентски град….събрания….медийни изяви.

  Брендираните червени трамваи обаче, са най-големият им подвиг до момента.

 2. smiling says:

  може би “ПРОтест” идва от професионален тест за ляво мислещи, т.е. едната не знае какво краде другата?!

 3. Аз днес им видях сайта за първи път. R.E.D. било съкращение от React Every Day. Интересно ми е дали тия хора знаят каква е разликата между React и Act и колко малоумен им е “лозунга”.

 4. M says:

  Много добре казано:) Kudos!:)

 5. kind of a pimp says:

  само не разбирам, защо като се съберат, младите социалисти си връзват дамски превръзки на врата?

 6. zvezdichkata says:

  Сбъркали сте ми ника, авторчетата!!! Аз само да уточня, че се пише zvezdichkata, не с н’екви 4-ки и т.н.!!!:)))

 7. nname.org says:

  оправено! я разкажи как се печели вниманието на двукратно ляв мъж, тука има някакъв сериозен майсторлък от твоя страна 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *