Извличане на скрития смисъл

teatyr.jpg

Нямам нищо против някакви там културни инициативи, или бартери – билети срещу реклама, обаче е редно да си даваме сметка колко измъчено стават нещата по тоя начин. Планината трудно ходи при Мохамед, колкото и да е загрижена за съвременното пластично изкуство.

Грешно е да се очаква от блогосферата да й пука за театъра, след като на театъра не му пука за блогосферата. Да напишат една пиеса с интернети/сайтове/чудеса в нея, всички ще я коментираме и ще се извървим да я гледаме, даже ще си платим и билетчетата.

You may also like...

12 Responses

 1. Eneya says:

  Хехехе, това го приемам единствено като саркастичен коментар, че театъра е доста закостенял. 🙂

 2. smiling says:

  много смисъл има в тези думи, звучи изкуствено да караш хората насила някъде
  и факт, на театъра ама въобще не му пука за блогосферата

 3. djsupermax says:

  Не си прав:) Имаше ЖЕСТОКА интернет пиеса преди време – “Никой не знае, че съм куче” в Театър 199 , постановка на Съни Сънински. Доста време се игра, но все пак беше преди бая години…

 4. реклама ли? театрите дори не подозират какво (им) се случва. Поканих разни хора на театър на представления, които би ми се искало да гледам, но нямам възможност заради географската ми отдалеченост, та поне да прочета повече за тях. Всъщност, искаш ли и ти на театър? 🙂

 5. nname.org says:

  нямам време да отида, иначе е благородно, че го правиш това нещо

 6. djsupermax says:

  Поправка: “Никой не знае, че съм куче” все още се играе – 6 години след премиерата си! Ето – http://www.theatre199.org/index.php?p=title&name=%CD%C8%CA%CE%C9+%CD%C5+%C7%CD%C0%C5%2C+%D7%C5+%D1%DA%CC+%CA%D3%D7%C5 . Следващите две представления са утре и през май. За утре не знам, но си струва да съберем група блогъри за масово посещение през май, а?:)

 7. А бе, вижте какво: важно е да държим високо знамето на политическия плурализъм и парламентарната демокрация! Тогава всичко ще се оправи от само себе си!

 8. pro01 says:

  И гледам, че разни хора спорадично го тропват това лого и пишат тъпотии… Това ли била играта? Пишеш постинг и получаваш билет(и)?

 9. Shifter says:

  Очаквайте скоро: Блогъри пишат за опера, Блогъри пишат за балет, Блогъри пишат за бахур и др. хитови заглавия от поредицата…

 10. nname.org says:

  @про: получаваш билет и после пишеш пост – Димитър Цинев е организаторът

  @Шифтър: на драго сърце бих писал за Кашкавал! Производители, пращайте ми по поливин пита за дегустация и такива постове ще има – свят ще ви се завие от хвалби 🙂

 11. Като поразмислих, стигнах до извода, че далеч по- добре би било, ако блогърите пишеха за връткане, ядене и пиене. Тури ножа у тупана и зизай, нане! Кеф, майка му стара!

 12. kiba says:

  идеята да се ходи но театър не е лоша, но аз никога не намирам компанийка да отида, пък не се решавам сам

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *