Дълбочинен анализ

Лятото няма много новини, та медиите доста подробно отразяват как БСП преглъща изборния си провал. Единственото ясно е, че нищо не е ясно. Дори не е ясно кой ще вземе решението за съдбата на Серджо.

В началото щяха да правят “дълбочинен анализ” и аз предположих, че ще викат водолаз да им извади рейтинга от дъното на язовира.. После писаха Доклад, правиха заседания и взеха гениалното решение за в бъдеще да прокарват повече лява политика и да привлекат още млади лица.

Лява политика водиха цели 4 години, например не пипнаха образованието и здавеопазването и ги оставиха още повече да затънат. Лява и дясна политика в България няма, има Левашка и Нормална, която поради липсите в хазната и манталитета на избирателя е умерено лява.

Младите лица са старо изпитано лекарство. Слагаш малките отпред на плаката, а отзад остават Лилов и подобните влечуги, които са фактори в Партията от времето на Бай Тошо. Банална, но и трудна задача, след като БСП бе напусната дори от собствената си младежка организация.

Не е лесно да се облече в думи един провал. Истински подвиг за съчинителя на празнословия и бутафорни програми. Ще носи от 5 кладенеца вода и пак никой няма да му повярва от съпартийците.

На тях им е ясна картинката и без “дълбочинен” анализ – крадеше се прекалено много и прекалено явно. 

You may also like...

1 Response

  1. Hh says:

    Абе Лилов може наистина да се окаже влечуго!
    Дори и на външен вид го докарва.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *