Уволнен заради рап

maniaka.jpg

Беше тъпо да пускат Тошко в листите, но още по-тъпо е да го отзовават, без дори един ден в пленарна зала. Върнаха едно момче, което имаше искрено желание да работи за родината си. Отказаха правото му да се промени – да носи костюм, да гледа сериозно и да лавира между силите на деня. Отрязаха му квитанцията, защото в юношеството си е имал смелостта да казва това, което мисли – фриволност, която нашето здраво съветско общество жестоко наказва.

Вече знам какво ще се случи, ако след 10 години се побъркам и се пусна за депутат при следващия месия. Лумпените Милен Цветков и Лора Крумова ще четат постове от този блог и ще ги развяват като лайняни гащи.

You may also like...

14 Responses

 1. Каквото и да правят всичките Parteigenossen, те си остават тесногръди, скучни и ограничени еснафи.

 2. Светла says:

  Много ме е яд какво направиха с това момче. Престъпници може, агенти на ДС може, рапър не може. Задръстеняци.

 3. voxy says:

  е то ясно че при Бойко всички са заложници на имиджа му

 4. kanka says:

  само дето ако поне беше читав рапър ок, но тва лайно пееше някви измислени неща колко имагинерни пари и колко сделки прави. нещо, като социална критика няма. и естествено, че ще ги е срам колко е зле тоя. та не знам що го изкарвате някъв герой тоя нещастник

 5. keipax says:

  поправка на новия му имидж, което не е лошо.

  А колкото до Маниака, аз съм напълно съгласен с другия лумпен Люба Кулезич. Тя каза, че “не може след като сме уволнили Станишев, алтернативата да изглежда по глупава и от него”.

  А Тошко си е тъп кат’ гъз от вътре. Камо че и да е завършил риторика към политическата школа на ГЕРБ.

 6. Shifter says:

  Разликата между Тошко и депутатите е че Тошко говори за престъпления в песните си от “тъмнайста година”, но дефакто не е извършил нито едно, докато депутатите говорят колко са чисти и в същото време на всички е ясно какво правят.

  keipax , тя алтернативата изглежда достатъчно глупава и без Тодор Йосифов…

 7. nname.org says:

  тъпотата не е проблем в милиционерската партия. ако не беше заръфан в медиите, тошко щеше да се впише в ПГ на ГЕРБ и да е извор на бисери и вдъхновение за всички

  загубата е за всички, които не се вписваме в “калъпа”

 8. wakeop says:

  Ми да сменим калъпа 🙂

  бтв и на мен лицемерните костюмари са ми мега противни… похилих се малко на поезията на Тошко, но на практика всеки нормален човек е имал такива изцепки като ученик.

 9. Ананий Божилов says:

  Кой го е отзовал? Той сам си е подал оставката. Бъди по-внимателен и коректен, че самият ти губиш от лъжата както и бесепарите загубиха.

 10. nname.org says:

  четох писмото и нещо не съм убеден, че Тошко иска да си прави харакири. по-скоро “отгоре” идва инициативата, а и Бойко го нарече “общо решение”

 11. Аз пък съм радостен, че е отзован. Като съм гледал продукцията на G.G.P. направо страх ме е хващал какви хора има. Винаги съм се подигравал с песните им и съм смятал тези момчета за полуидиоти. И изведнъж – хоп, един от тях го гледам в парламента. Ако може баш пък най-големият лумпен да стане депутат на 20 години…

  Никой не му е “отказал правото да се промени” – той може и да се е променил вече, въпреки, че още му е трудно да говори български (като каже “рапаритхъйие” ми звучи като от “Господари на ефира”). Но да не му се подигравам – в парламента по-добре е да влизат утвърдени личности или поне последователни хора.

  Моля, човек който в мечтите си се вижда като “Маняка” и продуцент на GaNgStA gAnGsTa PrOdUcTiOnS (:)) да не го пускат в парламата, че ми идва да си изям шапката..

 12. георги says:

  Ами какво чакаш? Изяш си шапката! Или нямаш шапка? Нямяш. За шапка се иска и да има нещо като глава. “Маняка”поне е творил нещо- угодно нам или не. Печелил си е парите- браво! А нашево брата само кусури връзва и май чака от държавна служба заплата?
  ? И?! До кога неграмотните медии и журналисти, дето им е работа да регистрират и показват умрели вече факти ще Ни влияят? ГЕРБ ! Не се огъвайте пред КЛЮКАРЩИНАТА !!!!

 13. Nakom says:

  Ако ставаше за рап, можеше и да не го отзоват.Ама и за това не става, по-добре че го чупиха.

 1. July 19, 2009

  […] Уволнен заради рап в блога Б.Р.ц.К […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *