В името на Свободата

Процесът на виртуализация може да е бавен, но за това пък е необратим. На все повече хора “малкият екран” им отеснява и стават… редови блогъри. Иво Инджев и Иван Бедров сравнително бързо се утвърдиха в мрежовата джунгла и спечалиха съответното уважение и трафик. Истински шампион е Николай Бареков, който още с първите си публикации печелеше по 50 гневни коментара относно скромните си мисловни възможности.

Отскоро и Коритаров оре виртуалната целина, като при него се наблюдават и опити за морална облага – целият сайт е заринат с реклами. За разлинка от него Явор Дачков и Едвин Сугарев предоставят своята мъдрост почти безплатно.

Огнян Стефанов също е отдавна тук, но не знам дали е пододящ за този пост, защото стана известен след като го пребиха.

А най-големият от всички е Женята Минчев, който вълнува виртуалната общественост с прословутото си “списание” вече 4-5 години.

You may also like...

4 Responses

 1. britney says:

  чакаме ъпдейт на стайлинга на ватмана!

 2. Аман. Дори ядрена зима на би сринала колосалното его на Ева Минч.

 3. joe says:

  Знаеш ли, това е хубаво, че толкова хора се пробват с блогинг. Защото – както със сигурност знаеш – Интернет е нещо много различно от телевизията или радиото или вестника.
  – без цензура
  – има пълна анонимност, благодарение на самата същност на ТСП-ИП протокола (и Тор, офф корс)
  – вследствие на предните две, обикновено се цени качественото съдържание и жестоко се оплюва фалша. Което си е направо комунизъм в най-чистия му вид 🙂
  – въпреки рекламките, приходите са нищожни – къде ти блог пост (или постен блог пост), къде ти две думи по телевизията за хонорарче.

  С две думи, това проникване на Интернет сред разни такива публични личности не го очаквах, няма го до такава степен в Германия/САЩ, но е много положителен фактор за България… е , докато се осъзнаят де… 🙂

 4. Erbabic says:

  То на Барека аудиторията му е основно хейтърска. Само той си мисли, че не е така.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *