Истината за ГМО

Истината, само истината и цялата истина за ГМО е: ако кренвирш от “модифицирани” продукти излиза 3 лева килото, а от натурални – 5 лв, то целокупния български народ ще маа боклуци докато свят светува. Даже избраните, дето “могат да си го позволят”, пак ще ядат фуража от 3 лева, в по-“имиджова” опаковка и с цена от 5 лева. Това е задачата на гордия български рекламист, питайте Кандов.

Колкото и закона да приемат за Генно Мутиралите Организми, ние тука му знаем цаката, още от Турско време се занимаваме с контрабанда. Ще го пишем материал за сламени шапки и пак ще си го внесем. Днес мелим кокошките с перата, утре ще ги мелим с люспите, няма никакъв проблем, пък ако могат и да дават мляко, още по-добре.

“Интелектуалци в изкуството” се вдигали на протести, Бойко и той протестира срещу ГЕРБ, а Първанката вече наложи вето. Еми, имате сили, закусили сте богато с ГМО сутринта и сте тръгнали в студа да ревете, без да знаете за какво. За добро или за лошо НТП не може да бъде спрян, само формално контролиран. Единственият проблем за мен е управлението на интелетуалната собственост и произтичащите от това монополи, не може фирмата “Иванто” да си изкара патент за част от човешкия геном.

You may also like...

1 Response

  1. puffytron says:

    Точно така.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *