Политиката е мръсна работа

Това ще ти го каже всеки. И понеже аз, като един красив, умен, образован, интелигентен българин, съм толкова на тези неща, че не искам да имам нищо общо, да се принизявам с каквато и да било политика. Аз съм човек на изкуството, душата ми милее за красивото и възвишеното, а за останалото просто нямам време. Дори не бих си хабил дъха да изкажа мение, не бих се морил да се замисля какво мисля, ако искате постройте си 10 АЕЦ-а, само да не се виждат от прозореца ми и да не граничат с вилата ми.Ами и кенефите са мръснички, като политиката, ако все някой не се наведе да ги измие, ще си газим в лайна, поне още 20 години. Българино, пасивен си, а на пасивните знаеш какво им се случва 🙂 Ти можеш да пренебрегнеш Политиката, но тя няма да те пренебрегне никога и ще продължаваш да плащаш чуждата сметка докато ти дойде акъла.

You may also like...

5 Responses

 1. MacTeP says:

  Подкрепям те с две ръчички 🙂 Само, че на българите дай им Азисчко, Big Brother и други подобни. 🙂

 2. nname.org says:

  той Азисчо щеше да става депутат и би станал, само да не беше мангал и полуграмотен

  ако всички бяхме активни колкото него, да сме цъфнали и вързали отдавна

 3. dadaam says:

  И аз неща да давам 5К от джоба си някой да си строй негов АЕЦ и аз и стинка да не виждам от тва! Още по малко пък ми се ще руска кубинка да ми гази отново България!

 4. dadaam says:

  Незнам мръсна или чиста работа е политиката, но знам, че ни струва кинти и е нормално да им отделяме някакво време да се държим информирани и прваим избор точно както за всяко друго нещо за което плащаме и имаме право на избор – покупката на колата, избора на място за почивка, подаръка за жената и т.н.

 5. nname.org says:

  повечето хора, не осъзнават, че плащат. сумата им се удържа автоматично от заплатата и не им дреме. склонни са да звънят да се карат цял ден за 3 лева в кабелната телевизия, а нехаят за 400-500 всеки месец

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *