Tips: бързо филтриране на потока

Блогосферата е голяма, а спасение дебне от всеки фийд. За това най-често не четем, а превъртаме, докато не мернем нещо интересно. Което си е сериозно изпитание за нервите и колелцата на мишките ни и жетоко наказание за хората, които не слагат картинки към постовете.

Преди няколко месеца в Google Reader пуснаха опцията Play, която върши точно тази работа, но ти позволява да цъкаш от стрелките от клавиатурата и лесно да подбереш какво да прочетеш в детайли.

Начин на ползУване: отиваш на някоя папка или фийд, от падащото меню Folder settings избираш последната опция: View in Reader Play

greader.png

Информацията излиза в “по-компресиран” вид и можеш да преслушаш 500 поста за 5 минути

google_play.png

Ако отвориш http://www.google.com/reader/play/ пък ще видиш фийда си за recommended items – неща от глобалната блогосфера, който машината смята, че ще са ти интересни, и често познава.

You may also like...

3 Responses

  1. Katz says:

    Я издай агентите от папка glupaci 😆

  2. MacTeP says:

    И на мен веднага папката glupaci ми хвана окото. Освен това и папката seo ме блазни малко… да видя кои колеги са ти интересни.

  3. nname.org says:

    не е много пълна тази папка и преобладават фийдове на приятели, които са изоставени или преместени… истинските глупаци диретно си ги трия 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *