Романтиката приключи

boiko.jpg

(снимка  БГНЕС)

Истината за българските медии е толкова явна, че дори Бойко им се подиграва в очите. В снощната му индилугенция по Новините, се обърна към репортерите наоколо и каза нещо от рода на “Защо не питахте за цената на газа преди години, когато са подписвали? Защото шефовете ви ви натискат и не смеете да си отворите устата”

Аз на тяхно място бих се позасегнал, един репортер трябва да е дръжка за микрофона, той няма капацитета и общата култура да анализира казаното пред него, просто трябва да го запише и да го занесе в Редакцията, там Агент Бор ще си го прегледа. Това го учат в Университета 4 години и това е Професионализъм, наложен от Гилдията.

То е ясно, че щом един договор е секретен, секирата за Народа е добре наострена в него. И е въпрс на дълг за един комунист като Р. Овч или Първанов да извърши национално предателство, иначе няма да го пратят в Рая. Бойко беше кмет, даваше интервюта всеки ден, но и той не посмя да коментира темата тогава, газът е възпламенима тема, а той е учил за гасенето на пожари, не за разпалването.

Хазната е празна, гонят се мишки в нея, а Бойко се изнервя и започва да подвиква на медиите, които го направиха премиер. Не върви на добре тази работа, започва да му се вижда края.

You may also like...

7 Responses

 1. вмавмэравмэ says:

  то че медиите възвалят ББ е пределно ясно вече на всички. Дали този сайт, тази статия ще се присъедини към одите в негова чест няма на натежи на общото натегачество.

 2. mamata says:

  Колкото и да го плюят,това е единственият човек,който казва “право куме,та в очи”.Досега всички се изказваха твърде витиевато и дипломатично,но те цял живот за това са обучавани – завоалирано да те прецакат.Много се надявам Борисов най-накрая да прецака тях,за да живне този краден и лъган народ.

 3. Предишното правителство е огромен провал, но мисля, че вече трябва да се престане с това кой е виновен, а виновните да са в затвора и да си излежават наказанията

 4. аз says:

  да така е

 5. g0g0 says:

  Медии,какви медии,всички са минетчии.Повтарям МИНЕТЧИИИИИИ.

 6. nname.org says:

  @mamata: борисов и той обича да спестява част от истината и да акцентира върху това, което му отърва за момента

  послъгва и няма ясна позиция по основните принципни въпроси, върти се на 360 градуса

  все пак е по-добър от Коалицията, при него се краде по-малко, но част от екипа няма компетентност

 7. Иван says:

  Компетентност не знам дали има, но воля и дупе за непопулярни (за рейтинга) мерки със сигурност няма и няма да има поне до изборите догодина 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *