Силиконовата граница

silikon.jpg

Преди месец-два имаше едно шоу, което поразбуни духовете, много хора не можеха да повярват, че това е днешното българско семество, липсваха им “нормалните хора”. На мен също ми липсваха, но като замисля, отдавна не съм ги срещал по входа на панелката, в блока сме само изроди – баба и дъщеря алкохолички, циганин-милионер, наемателки-проститутки, син на висаджия, живеещ с риалити звезда. В другия вход уж са по-спокойни, но там пък избиха роднините на Куйович. Живи и здрави, нали нямах поражения по колата.

Този сезон ще го запомня с масовото силиконизиране. Анжелика и (скоро) Елеонора са оправдани, те работят с тялото си, но от останалите за какво им беше да си слагат толкова млади? Кристияна (Леомани), Борислава, Диана и Корнелия – всяка, която е пипнала пара, веднага си е направила цици.

Богатите си слагат силикон, за да си повдигат самочувствието. Мъжете карат джипове, жените карат импланти. Ако уголемяването на пениси стане по-модерно, до година-две всички ще се обзаведат с 30-сантиметрови смоци. А защо не и бицепси и трицепси. Д-р Енчев се усмихва от плаката.

Едно време с 50 златни пендари на главата си бил ебати гангстера. После пък с 10 медала за храброст си бил Нъмбър Уан. Сега трябва да покажеш силикон. Тук минава границата между богати и бедни. Ако обичаш, не се събличай, да не ти гледам шевовете.

You may also like...

2 Responses

  1. Един колега на баща ми, пластичен хирург, подари на дъщеря си цици за завършването. Ей на тва му викам летящ старт.

  2. nname.org says:

    съмнява ме да не е по нейна инициатива 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *