Винету Резидънс

vinetu.jpg

Достъпният луск в изконните земи на команчите, само на 300 метра от Околовръстното. Ще чувате идеално всеки преминаващ бизон или камион от Истанбул към Белград. За какво ви е Лозенец, кв. Витоша е бъдещето. За 900 евро квадрата, елате във вечните ловни полета и се насладете на биоживот в драките. Елитът на София е вече тук и ще можете да го опознаете отлично, докато обикаляте заедно по инстанции, да молите за ТЕЦ и мръсен канал.

Очаквайте и нашите нови предложения: “3310 Палас”, “n97 Скайдом”, “Стартак тауърс”, “Гардениас K700 ” и “Айфон бич просторс”

You may also like...

5 Responses

 1. vesela says:

  офффф, това го виждам всяка сутрин на път за работа.
  живея на доста повече от 300 м над околовръстното и отдавна се чувствам малко като команч: от стаята ми се откриваше чудна гледка към ситито, сега тя е наполовина отрязана заради къщата на някакво спортно светило; някога играехме федербал на улицата, сега се „забавлявам” да броя с колко коли ще се размина от къщи до спирката (има-няма 300 м).
  в „баровския” ни квартал по 12 часа седмично в продължение на месеци няма водоподаване – заради рехабилитация на рилския водопровод; нейсе – от чешмите ни тече най-вкусната вода, която някога съм пила. но в „баровския” ни квартал и до днес НЯМА КАНАЛИЗАЦИЯ.
  инак не бих сменила това място за друго, ceteris paribus; освен заради човек, на когото държа

 2. n says:

  Нашите градоУстроители и строители откриха градоустройството по нов начин. Навсякъде първо се прави инфраструктура, после се строи. При нас първо се строи, после се прави водосвет и се очаква с пост молитва някак от нищото да се пръкне канал, водопровод и улица. Нещо като храната в пустинята от онзи библейски сюжет. Иначе всичките апартаменти са ВИП, ексклузивни, луксозни, изключителни и всичките прилагателни от речника на списание “Блясък”. Това че ВИПът трябва да гази в кал до колене за да си стигне ВИП-возилото, че няма къде да си разходи отрочето, да напазарува без кола, че диша циментен прах и дървета вижда само като обърне взор към Черни връх, няма значение. ВИПът си е напълнил жилището с китайски имитации от каталога на Мартинели, а понятието “градска среда” го асоциира само само с Главната. А най-важно е селището да е от затворен тип. Това е една великолепна градоустройствена иновация, известна ни от напредничави страни като Етиопия и Ангола. Абсолютно необходим архитектурен елемент е вишка с картечници.

 3. Dolce vita says:

  Да, това е много забавно! 🙂 Така съм се смяла само като видях табелата на чалга клуб Versai – написано точно така. Между другото символите на лукса за нашите nouveau riche си струват изследването.
  По-скоро трябва да очакваме нещо като Lamborghini Residence или Rolex Resorts. 🙂

 4. nname.org says:

  Ламборжини и Ролекс – ДА!

  някои строители плащат по 500 лева идея като тази

 5. Dolce vita says:

  Само ми ги намери – получаваш веднага 20%. 🙂 Ще им давам идеи до утре.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *