За Родину, за Сталину

Днес при зъболекаря се отвори класическия разговор за руската военна мощ. Един чичо тръгна да ни светва, как през 70-те гледал секретен филм за супероръжието на руснаците – танкове, които се подреждат в каре и предизвикват земетресение 5-та степен по Рихтер.

50 години по-късно това звучи смешно, но той си го вярва, а наборите му го смятат за силно вероятно и цъкат с език. Лошото е, че само тези хора ходят да гласуват и на техната “желязна” логика се избира цялата държава.

You may also like...

6 Responses

 1. Андрей says:

  Що бе? Днес поданиците на чичо Сам имат сателити – които правят дупки в Китай. Но преди да измислят изкуственото земетресение руснаците са имали вече водородна бомба. Но сега чичо Сам има държавен резерв и Сорос. Но по едно предаване бяха питали хората на улицата, и само червени пенсионери не вярваха че атентатите на 11-септември са дело на американци, чудно нали. Но който не вярва на конспирации и библията е прост комунист, щото само не-до-чел и полу-образован не вярва в библията и конспирации. Те такВИЗ хора само на двете си очи вярват. Но то и интелект требе! Щот диплома акъл не чини. Щот акъл не е зубрачене. Щот акъл е труд. Умствен труд.. Не зубрене.. МИСЛЕНЕ! -Му е майката!

 2. Суворов says:

  Един такъв чичо миналата седмица ми обясняваше как армията ни не ставала за нищо (тук е прав), как вече сме купували “чужди самолети”, сякаш напоследък само български имаме на въоръжение.

  За тези хора Путлер е Господ-Бог, а руската техника е най-велика. Е, автомобилите им са империалистическо производство, телевизорите, хладилниците, компютрите също, но това е временно… докато Самая Могучая се съвземе от предателството на Горбачов и Елцин.

  Та тези хора имат една родина – СССР/Русия, и просто пребивават в България.

 3. kind_of_a_pimp says:

  тези хора са продукт на своето време, както и вие. особено словославещите по щатите.

  • nname.org says:

   така е, ни нашето време някак забрави да настъпи

   • kind_of_a_pimp says:

    това е и причината за масовото обезверяване (има ли такава дума?!), апатия и тежко изтъпяване… проклятието да живееш в интересни времена.
    по мое мнение ще заживеем по-добре (или поне като португалците и гърците), когато спре вертикалната комуникация в нашия нов ЕС(сср). когато спрем да гледаме нагоре, клечейки, какво ни заповядва строгият господар. с него трябва да се говори не със сервилност, а с респект и собствена позиция. докато само захранваме нискоквалифицирания трудов сегмент, обогатяваме гените им и играем ролята на абсурдна колониална област в ЕС, няма нищо да мръдне напред.
    ядосах се, да му ебеш майката!

    • nname.org says:

     не съм съгласен, влиянието на ЕС в Татковината е почти нулево. всичко сами си го причиняваме

     а външна политика нямаме, от никого нищо не искаме, освен 5 броя медици преди няколко години 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *