Ван Гог от Банкя

Борисов и Путин имат още една обща страст, която малко трудно се връзва със суровите им характери. И двамата обичат да рисуват. Бойко е правил изключително точни копия на картини на Ван Гог, твърдят приятелите му. Руският лидер също често хваща четката. През 2009 г. негова картина, наречена “Украса на заледен прозорец”, бе продадена на благотворителен търг в Санкт Петербург за космическите 37 млн. рубли, или 1 млн. долара.

Двамта играят карате, карат хеликоптери, гледат кучета и масажират бабички.

Толкова страст има в тази ода, че са били нужни трима души, за да я напишат. На това му викали журналистика.

You may also like...

6 Responses

 1. Статията е епична просто.

 2. Е как да не се връзва със суровите характери. И Хитлер е обичал да рисува. Благи хора.

 3. vihrena says:

  Капка ирония не се усеща в текста – все едно наистина ги хвалят, че са невероятни хора – главата ми не го побира, аз ли съм тъпа? Тооолкова е смешно, само лекичко все пак трябваше да загатнат “авторите”, или да пуснат записан смях, като в АЛФ.
  На тези двамата “братя”, дето на всеки един пишката му е по-голяма от на другия, им предлагам да се вземат и да оставят хората на спокойствие. Очевидно на планетата са само 2 такива екземпляри, достойни един за друг. Ние, господа премиери, не сме достойни, не можем да издържим великолепието ви, смилете се и ни напуснете!

 4. Marfa says:

  И аз попаднах на туй чудо снощи, а като попаднах, втрещих се. Прочетох го със смътната надежда, че е някакъв майтап. После го прочетох с ясното съзнание, че не е майтап. И ми стана някак тъжно, осемдесетарско… Понеже нали сега е онова време от годината, в която немалка част от целокупното българство почва да рони сълзи по някогашните двуседмични почивки на море, “ниската” престъпност и цената на бозата, та родната преса, от носталгични подбуди най-вероятно, се връща във времето на “Работническо дело”.

  • nname.org says:

   вземи Борисов, Първанов и Путин и все едно последните 20г въобще не са се случили. и тримата са синове на службите до мозъка на костите си

 5. nname.org says:

  26 лайка, брех!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *