[video] Жоро Бекъма – Мъж на 2010

Учудващо, някои мои приятели не знаят за легендарния автоголмайстор на Уевски, та се чувствам длъжен да обясня. Жоро Бекъма е образ на Димитър Рачков в “Пълна лудница” на Магърдич. Същият екип прави и “Господари на Ефира”. “Лудницата” я дават Сряда вечерта по бТВ.

Смислените предавания в българските телевизии се броят на пръстите на едната ръка, “Пълна лудница” е едно от тях.

You may also like...

8 Responses

 1. snafuracer says:

  +1. Това е единственото предаване, което чакам с нетърпение – 1 час смях и неподправени глупости, много разтоварва.

 2. деница says:

  “Пълна лудница” я харесвах до началото на този сезон.Скучно е цялото предаване да е на една тема,дори и да се базира на може би най-добрия им скеч.А Жоро Бекъма не може да спаси лошия сценарий.

 3. Manuelle says:

  Беше много силно предаване и общо взето “свеж полъх” в доста обеднелия ни ефир. Но и те изтъпяха, за съжаление. Може би трябва предаването да не се излъчва толкова често, да е през седмица, например, не знам…

 4. opexume says:

  Най-добрите сценаристи(съпоставени с тези на комиците и слави),добър актьорски състав(Рачков бледнее пред Карфиол и Спартак Тишански),пълна гавра с всичко без арменците естествено-те развяват буйни гриви завирайки носове в дребните проблеми и парадирайки с това(Интересно защо не се пробват да дадат златен скункс на братя Галеви или някой от ТИМ -сигурно ,защото после трябва да го извадят оперативно от най-сенчестото място на репортера).

 5. – Жоре, съгласен ли си да станеш Мъж на 2010 година?
  -Дооо-бре!!!

 6. keipax says:

  O нееееееееее. Аз си тръгвам!

 7. Luann Potts says:

  +1. Това е единственото предаване, което чакам с нетърпение – 1 час смях и неподправени глупости, много разтоварва.

 8. мама божка says:

  Жоро Бекъма много ме кефи като казва доо-бре и драстиииии.Чакам с нетърпение всяка сряда вечерта, за да го гледам.Но и Марчето,мама Божка и Тиган Звездев са също много готини.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *