Грешката е вярна

Покрай СРС-то на годината, пуснато на паметната дата 14.01 и в паметния ден Петък, когато всички хартиени вестници освен “Галерия” са приключили, авторът на дописката в Дневник е допуснал печатна грешка, слял е “Бойко” и “Борисов” в “Борис”. Хем Бой, хем Борба, много семантика има в съвременния Бойчо Огнянов.

Борисчо успя да ни свие сърмите и да му дадем цялата власт на тепсия. Интересно дали ще успее да избълва достатъчно лъжи, за да замаже гафовете и този път, или ще се оплете в лентите на СРС-тата си и пльосне на земята.

Проблемът си стои от около 6 години, от края на мандата на НДСВ. Няма кой да поеме властта. Не съществува организация, която да може да направи нещо по-различно от това, да си напълни джобовете и да се разбяга.

You may also like...

3 Responses

 1. Да бе, понеже НДСВ не си ги пълнеха джобовете… или СДС преди това…

  • nname.org says:

   от Османската империя насам се краде и “така стават” работите

   иначе през първия мандат на Доган, той си крадеше, а НДСВ се опитваше да управлява

 2. Al Bulgari says:

  А защо не се организираме в една такава организация? Всички ние, които не харесваме това, което става на политическата сцена в България от десетилетия поред. Всички ние, които се водим от по-висока култура, ценности, морал, така, че да бъдем различни от всички досега?

  Разгледайте сайта, моля.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *