Мариета Ангелова

От “Къв си ти бе, нямаш никакви комплекси” до “Пиян” на Борис Дали и “Не тръгвайте, със женени” на Галена… това е все Мариета Ангелова, която е автор на текстовете на болшинството от чалгите.

Тя слага думите в устата на съвремените принцове и принцеси, а елитът на медиите се реди на опашка, за да ги интервюира. Някои се потят да пишат книги, а нейните неща се знаят от половин България, наизуст.

Добра или лоша, дълбока или плитка, мъжка или женска, това е поезията, която е жива, днес.

You may also like...

7 Responses

 1. Пламен says:

  Мариета е много хубав и стойностен човек. Мога само да се гордея от познанството си с нея.

  Това, че си изкарва хляба с писане на чалга текстове е въпрос на конюнктура. Ако си направиш труда да се поразровиш, ще намериш доста стойностни нейни текстове.

  А може би целта е била да наблегнеш върху чалга страната й само??

  • josh says:

   този страхотен и стойностен човек би изял по един страхотен и стойностен тупаник от всеки страхотен и стойностен човек.. ай сиктир а?

 2. Момчил says:

  Apple. Браво на момичето, поне е тренди.

 3. Генади says:

  Пламене, всеки е замесен по някакъв начин в бълвоча, но когато така диретно получаваш пари срещу писане на простотии, не можеш да очакваш нормалните хора да не те съжаляват.

 4. mixer says:

  само не разбрах какво общо има тва с поезията

 5. dido says:

  С тоя макбуук кво се праи на деса поетеса

 6. Az says:

  Interesen fakt koito povecheto hora ne znaqt e che ne tq e napisala tezi pesen a drug chovek koito vsyshnost dyrji pravata na pesnite prosto se pazi v taina vsichko ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *