Румънеца и другия Енчев

Както вече писахме, д-р Енчев е класик. Новата му реклама също се имплантира в градската среда по един виртуозен начин. Sofia Едиквоси Week трябва да му посветят отделен семинар, трудното е да определи дали при танците, архитектурата или дизайна.

Да беше жив Фройд, да види този билборд. Интересно как едни цици могат да ти помогнат да контролираш живота си, според мен това е сигурен начин тотално да изтървеш юздите и изведнъж да се окажеш в реката, системно ебана от коня. Днеска едно силиконче, утре едно ботоксче, до 2 години няма да можеш да се погледнеш в огледалото без да виждаш само цифрите, необходими за достигане на пластмасовото съвършенство. Ти ще ставаш все по-грозна, а д-р Енчев – все по усмихнат.

А Енчевците всъщност са двама.

Още по темата от Елфа и Зори

You may also like...

18 Responses

 1. maria says:

  Цялата му кампания е отвратително цинична, той самият също. А това “Благодаря ви, д-р Енчев” е … нямам думи. Очаквам следващ билборд с надпис “Доктор Енчев е Бог!” :-))))

 2. ВЛАДИМИР БОЖИНОВ says:

  Защо ли тази рекламата ми прилича на повечето от тези: http://www.google.bg/search?q=coca+cola+old+ads&hl=en&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&ei=4lCtTcuCB47MswaZxoXiDA&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&sqi=2&ved=0CA8Q_AUoAQ&biw=1280&bih=886
  да няма някакво скрито послание или кобрандиране?!?
  А егото му предполагам вече е на макс от това “Благодаря Ви”….тотална пошлост и арогантност

 3. Vanya says:

  Днес сутринта видях новия му билборд в подобна стилистика, но с гениалния текст “Прекалено съм красива, за да работя. Благодаря ви д-р Енчев”. WTF

 4. Manuelle says:

  Има и една “Влюбена съм… в себе си! Благодаря Ви, доктор Енчев”. Пак с подобна pin up girl…

 5. eneya says:

  От цялото нещо лъха такъв непрофесионализъм, че просто не е истина.
  Всеки трябва да може сам/а да решава какво да прави с тялото си, но това преминава границите и се настанява директно в наглост.

  Мисля, че изборът на pinup е много подходящ и според мен до голяма степен по-скоро е шега за сметка на “добрия” доктор. Разбира се… откъде, накъде да има някакви познания за този период в Америка или пък да знае за социалните значение на рисуваните момичета, ама нейсе.

  Според мен си е много показателно – “освен ако не станете нарисувани, демек напълно нереални изикуствени, като благодарящата, вие не струвате”.

 6. alvin says:

  “Прекалено съм красива, за да работя” е по-добро, по-модерно и по-близко до бита 🙂

  Но да отбележим, че тук ‘контролирам живота си’ всъщност е свързано с контролиране на някакви кукли на конци, както добре се вижда 🙂

 7. x says:

  На мен не ми харесва шрифта, другото е весело 😀
  А как артистично са отрязали бялата лента по средата…

 8. maria says:

  Дали скоро няма да има нов pin-up модел с насочен напред показалец и текст “Ти можеш! Ти трябва да се оперираш!” :-))))))

 9. voxy says:

  Енчев е #1, а кампанията му изключително добре направена, изобщо още когато му видях първия билборд ме изкефи страшно много. Възмутените от кампанията му момичета изобщо не попадат в таргета и колкото повече се възмущават толкова повече доказват колко професионално е изпипано всичко.

 10. Otvratena says:

  По цял свят всички красавици, както и всички богати красавици се бият по гърдите и всячески се стремят да докажат колко много работят и каква огромна полза има обществото от труда им. Какво ли щеше да е, ако Анджелина Джоли се изпери по телевизията и каже “Прекалено красива съм, за да работя” /тя е един от най-“копираните” образи от желаещите пластична хирургия…. Същото важи за Хайди Клум, Адриана Лима и тн. и тн….ужасно много са красивите жени в световен мащаб… Всяка от тях се стреми да се докаже на колкото се може поприща – не само това, което им е професия. Напротив – захващат се с колкото се може повече различни дейности и една от най-важните е благотворителността…Никоя не твърди, че е прекалено красива за това. Що за малоумщина, по дяволите, д-р Енчев? Що за цинично извращение?!

 11. Eneya says:

  По скалата от едно до десет, това се добутва до две и половина. Не знам коя им е агенцията, дето го е измислила, обаче колкото и да са им платили, много е.

  Както вече го казах, непрофесионално е. Никога, ама никога и след милион години не бих дала такава пипкава работа да се прави от човек с такава пълна липса на естетика.
  Представете си какво чудо ще стане от операционната маса.

  Ако разполагаме с картинката за пример, би трябвало да сме щастливи, че очите ни са останали горе долу в същия район на лицето, а гърдите ни са отплували в търсене на нови хоризонти някъде под брадичката ни.

  На този човек рекламите му крещят “пълна неадекватност” и ме карат да се притеснявам за пациентите му.

 12. Ioan says:

  Не зная дали сте чели последната ,, Галерия ” , но вътре има отговор за вашите въпроси.
  Заглавието на статията е ,,Котараците на Бойко Окупираха София”.Вътре са изброени всичките му приближени анонимни приятели, които той закриля и подготвя за новите избори. Има и класация в която на Първо място е Д-р Ангел Енчев с клиниката му ,,Симетрия”, след него Емил Кошлуков с предаването -Факторът Кошлуков,следва Петко Димитров-собственикът на ,,Найт Флайт” и не на последно място Вили Сечкова с предаването и по националния ефир, а тартор на кръга на ,,Котараците” е съпругът и Сашо Сталийски. Подготовката за изборите вече е започнала с популяризирането на Нови Лица по нетрадиционнен начин, а вие сте се замислили за промената на ценностната ни система, а Д-р Енчев точно преди един месец беше във всички ежедневници в гореща прегръдка с Бойко Борисов- без коментар. Гледайте малко по- далеч от видимото с просто око.

 13. Nadinka says:

  Мдам, все едно всички жени са ебати тъпите путки, които само се чудят как да надуят пазвата със силикон, за да заловят някой мушмул да ги хрантути… Мега тъпа идея имат тези рекламни “гении”.

  Не, благодаря, д-р Енчев. Вземи си имплантирай малко мозък.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *