София Стрийт Фейл

Зло(ко)бен коментар към случайни модерно облечени хора от София Стрийт Стайл.


Ботушките са ми ХЕНДМАДЕ, направих ги от предишното куче, Борко

 


Ох, толкова съм модерна и градска. Торбичката ми е от Еко хартия, чантичката ми е от разградима Био кожа, а ушанките ми са от рапани. Вървя и слушам морето.

 


Толкова съм Яка, а никой не ме Фака? Тия мартеници съм ги обула заради вас, скапани мъже, забележете ме, педали!

 


Джамиракуай инкогнито в България

 


Едно време какви хуйове имаше, като хамбургски салами дебели. Сега тия младите за нищо не стават

You may also like...

33 Responses

 1. Longanlon says:

  хъхъхъхъ

  подигравките към подобни хора са изключително необходими

 2. You laugh at me because I’m different. I laugh at you because you’re all the same. Към автора се обръщам – в случай, че е твърде зает да си го лапа, за да го разбере.

  • nname.org says:

   градинко – вечната контра. ако пусна празен пост, ще можеш ли да потърсиш пак негативите и подробно да ми обясниш защо и колко съм зле 🙂

   хуморът не е влак за всеки

 3. CHILIEV says:

  или…
  Това днешното педали ли са !?
  Едно време какви педали имаше ехееее… 🙂

 4. Ако пуснеш празен пост няма да има никаква нужда да коментирам – идеално ще си предал каквото е в главата ти.

  Всички се смеем. Но на различни неща.

  • nname.org says:

   ти си човека. поведи хейтърите ми напред към организирана демонстрация 🙂

   а главата ми не е празна, а пълна с демони 🙂

 5. legrandelf says:

  Последната снимка (и особено) коментарът към нея са… УБЕР ЧУК! 😀

 6. Харалампи Яничкин says:

  Този на последната снимка да не е роднина на иЛенко, доста си приличат

 7. Бетонения удър на труда says:

  Този последния е запален сталинист. True story.

 8. Nick says:

  Лош, както винаги… RESPECT!

  Вметка за хейтърите – не може да се обличаш като полудял клоун-шизофреник, избягал от цирка, да се правиш на интересен по улиците и да очакваш всички да ти залягат “Колко си велик, колко си готин, и т.н.” Има голяма дебела плътна линия между ексцентричност и лош вкус. Затова всеки трябва да си носи последствията.

  Трябва, нужно, НЕОБХОДИМО Е да има коректив на лошия вкус, дори по този зло(ко)бен начин, както каза Longanlon!
  Чакам още една сесия с прически тип “табуретка” 🙂

  • Коректив за лошия вкус?

   Аз като чуя това бих очаквал някой, който се бори против селяните, слезли към центъра в официалните си анцузи, срещу непраните потници под копринени ризки, срещу безличните клонинги в униформи директно копирани от модните списания и витрините, срещу ниските лелки с високи прически, които още мислят, че “акцент” значи да си очертаят устните с кафяв молив, срещу кожените сандали върху опнати бели чорапи, срещу коланите, пристегнали панталона малко под гърдите, срещу разпарчетосаните диско-топки декориращи блузки с ееееееееееееей такова лого… не е като да няма на кого да си коректив, особено покрай баловете и стадата свинки в пристегнати корсети от бляскава пластмаса.

   Само срещу фалшивите вуитони няма нужда да се борите, Еленко ни избави вече от този бич на българската мода.

   А вие кого коригирате тука? Момиче, което приличало на Джамирокуай, вместо на Азис. Герои.

   И един концептуален въпрос – хейтърско ли е да хейтиш хейтъри?

   • Nick says:

    Прав си, Градинко. За съжаление описаните от теб случаи толкова изобилстват, че даже би било скучна проза да ги показваме на “стената на срама”. Съгласен за това.

    Но и позата да си “некой специален” с псведо-маркови дрешки също прави хората да изглеждат изпуснато жалки. И докато първата група са родени без вкус по природа, то втората се опитва да демонстрира някакъв, но от простотията си само изглежда още по-смешна.

    За хейтърите – не знам, аз съм пацифист 😉

   • Longanlon says:

    Динко, умрелия кон колкото и да го биеш, няма да се изправи – няма нищо интересно, нито достойно да го правиш. Селяните с анцузите толкова си могат, и да им се подиграваме – нито ще разберат защо, нито ще спрат да носят анцузи.

    Друго си е да се провикнеш, че царят всъщност е гол, и да метнеш некой и друг развален домат по наперената му свита от пауни :Р

   • sin_citizen says:

    Г-н Градинко, поздрави, вие сте навсякъде! По-ерудиран от всеки друг – разбирате от реклама, през наркОтици, та чак до социуми и прочие. Наистина бих се радвал да прочета ваша книга, тъй като ви поставям редом до Чомски и Видал – поне тонът на изказите ви навсякъде претендира за поне тази кота. Ако не сте бот, искрено завиждам на способността ви да огрявате голяма част форуми, блогове и официози. Дано все пак количествените ви трупания доведат и до качествени промьни. А, и да не забравя: поздрави от официалния ми анцуг, който изглежда по-добре от киселите ви нацупени коментари.

 9. Toxy says:

  Жестоко! Добре, че не съм срещал такива на живо, чв трябваше да ми четат Киприянови молитви! Градинко да не е на последната снимка 🙂

 10. Ying says:

  Хахахахаха, умирам! :Д Страхотни коментари, nname <3

  Btw, няма ли как да се банне градинко – много е досаден.

  • Няма нужда да ме банват. Можеш да ме помолиш да не влизам повече тук и ще уважа молбата ти.

   • Ying says:

    Да те помоля?
    “ok” 🙂

    • josh says:

     аз номинирам за изгонване иъинг или както там се чете тоя шит.. най-обичам такива оборотни разбирачи, а на живо гледаш емо-хипстър пендехо!

     • nname.org says:

      Ying е жена и имаше блог доста години преди вас, тъй че малко респект да имате няма да навреди 🙂

 11. razbirach says:

  tozi poslednia da ne e bashtata na gradinko?

  • undo says:

   Уважаеми “шегаджии”, искам искрено да се съглася с вас, че по-хубаво нещо от хумора и иронията няма. Въпреки това има нещо, което определено ги превъзхожда и това е чувството за самоирония. Да упражняваш творческите си напъни върху няколко снимки на нищо неподозиращи хора без да могат да ти отвърнат подобаващо сигурно представлява едно прекрасно балсамче за егото, но това е друга тема. Та да се върнем на самоиронията, моля публикувайте по една снимка на така стилните и прекрасно облечени Ваши особи за да се им се насладим с подобаващо чувство за хумор. Малко обаче се съмнявам защото за това се искат две неща първо да можеш наистина да се шегуваш, което включва и себе си (иначе си е чиста проба злобеене) и второ поне малко смелост. Бай дъ уей случайно се оказа, че познавам двама от изкоментираните и искам да кажа, че “шегувайки” се без да познаваш човека шегата от супер безобидна може да се превърне в доста нараняваща – андъстендми… май не. тогава ще въведа и малко примери: Шегуваш се, че някой е кльощав а то се оказва, че от години е на химеотерапия. Шегуваш се за майката на някой тя пък взела, че почината жената, е кво пък нали си най-големия веселяк на света кво ти пука.

   • nname.org says:

    точно заради този пост си сложих по-ясна снимка и я обнародвах заедно с него

    Бай дъ уей вчера сготвих един пенсионер, а ти ми говориш за някакви кифли с анорексия. Ъндърстендми? Анадънмо?

    • undo says:

     Хехе сега видях ясната снимка – обнародваната, честно не мога да спра да се хиля 10 мин. Все пак се опитвам да се домогна до клавиатурата…
     Аз говоря за морални критерии то ти говори за кифли. Гладничък ли си що ли? Ако направим и препратка към: “хуйове имаше, като хамбургски салами дебели” май на шишко с фиешън горничка на черепчита от мола му се папка кифла с хамбургски салами дебели. Колкото до снимката ако става въпрос за същата от “Кой е па тоя”, наистина много сладко хлапенце явно на майка си се е метнало, само не мога да разбера кой е па тоя израстък от лявата му страна. Надявам се не се засягаш ти си човека с огромното чувство за хумор нали. :)))

     • nname.org says:

      ако се мислиш за умна, по-добре не ги пиши тия глупости. в рубриката има наредени и мои приятели, те не се разпищяха, защото имат чувство за хумор

 12. Longanlon says:

  опитът ти е жалък в некадърността си undo

  за да си хейтър се иска талант, иначе си просто хуй сплескан :Р

 13. Бахахаха! Мисля, че малко се напишках от напълно обоснован хилеж.

 14. plam says:

  Хахаха , направи ми деня една идея по хубав 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *