Блогове и Фокуси

You may also like...

13 Responses

 1. Ancho says:

  http://www.youtube.com/watch?v=FmRQ9aVNI0s ето това е едно фордче за блогъри, блокъри и други подобни 🙂

 2. mname.org says:

  Баш това си е, много хора се ядосват постоянно, че не ги канят в т.нар. елит, който от своя страна се състои изключително от малоумници с претенции (например оня пич дето основно щрака телефони в шумата и листака, за скучния соц-чичко Майк Рам пък да не говорим)

 3. Longanlon says:

  не я дават на хората от форумите, щото не искат публичност под формата на километричен списък със забележки/оценки + стотици коментари как едикоеси можело да се направи по-добре. автоспециалистите съставляват твърде малък % от клиентите.

  надявали са се на описания на пътувания и самата кола, написани от обикновени авто-потребители с някакъв онлайн авторитет и аудитория – и това получиха.

 4. voxy says:

  абе къде може да се запиша да тествам проститутките на някоя модна агенция, елитен блогър съм, хохо

 5. Bloodymirova says:

  Същото важи за всякакъв вид hardware reviews – телефони, периферии – гледа се кои хора имат най-много импресии, а не кои най-много разбират от джаджи 🙂 Щото аз предпочитам все пак малко повече информирано мнение за самия продукт, а защо не и сравнения с други подобни.

  • nname.org says:

   не знам някой да дава публични данни за броя на импресиите или RSS абонатите си, може би подбиращите лица гледат TopBlogLog

   извод: да корумпираме Дзвера 🙂

 6. Алекс says:

  Като стана дума за Sync, не бих искал нищо от M$ в колата си. Ако ще да е най-новите Nokia, Skype или nVidia. BSOD ще стане нещо супер буквално.

 7. dzver says:

  По отношение на конкретния ти въпрос – фордът, който аз тествах имаше гласови команди и можеше да се свързва с блутуут, но не ми се занимаваше да чета ръководството как се прави. Аз лично не бих си приказвал с автомобила.

  Колата зарибява, няма нищо чудно в това да блогваш за нея. Даже мисля, че все някой от тестдрайвърите блогъри ще си я купи и съвсем рекламно ще стане 🙂

 8. Toxy says:

  Е тези цитираните в постинга са най-елитните, мила моя майно льо.

  Just my 20 cents хейт 🙂

 9. Focus says:

  За Протокола:
  Два дни след този пост и последвалата го дискусия поканихме журналисти и блогъри (не се отзова никой от критикуващите “focus text drive”, за съжаление) на брифинг, за да споделим плановете си и етапите от тази кампания. Това пробно пътуване с новия Фокус е за най-широк кръг хора и единственото условие е да споделят впечатленията си онлайн. След блогърите ще тества Клубът Форд България, както и желаещи от клуба на Фолксваген, Пежо и Рено. От 18 юли до 3 октомври ще тества всеки, който пожелае в 12 града на страната. На финала идва традиционният тест на автомобилните журналисти. Реално, може да тества наистина всеки желаещ. Как става това – описано е на сайта.

  • nname.org says:

   радвам се, че кампанията ви става по-прозрачна, в началото не беше

   има разлика между тест 2 км с придружител и да ти дадат колата за няколко дни. странно защо го наричте с едно име

   трудно е да си пионер и да правиш нещо за сефте в българия

 10. Ивето says:

  Ancho, готино клипче 🙂
  Алекс, sync засега действа в САЩ, в Европа ще навлезе догодина. Поради тази причина не само в тестваните коли в България, а и на всички останали места в Европа, все още я няма. Но ще избие рибата, като се появи. Такива са заявките, да видим 🙂
  Още по-голям успех на инициативата желая 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *