МНЗ предупреждава

You may also like...

6 Responses

 1. big_al says:

  true!

 2. Erbabic says:

  Ани Ц. е трактор и гази наред. Чудно как Виктор издържа толкова дълго

 3. Manuelle says:

  Виктор вярно има желязни нерви. Ани Цолова последно време се държи непоносимо и е нещо, което много ми се иска да прегазя с валяк.

 4. josh says:

  и двамата са хвани единия, удари другия.

 5. Erbabic says:

  @josh,

  това би било доста по-интересно от предаването

 6. На 11 април към 15,30 ч.постъпих по спешност в отделение Уфология към МБАЛ гр. Бургас с диагноза остър инфекциозен нефрит На другия ден бях прегледана от д-р Меринчева. Обясних и, че тези болки придружени с температура ми се случват за първи път и че съм с кардиостимулатор и се нуждая от по специални грижи и лечение. Тя ми каза че във вторник ще ме види отново и ще реши какво да е по нататъшното ми лечение. За голяма моя изненада бях изписана на третия ден-14.04 от медицинската сестра. Така наредила лекарката по телефона. Кризите не бяха ми минали. Изписана без всякаква рецепта и указания за продължение на лечението и без епикриза. Да съм отидела на 19-ти да си я взема. А лекарката ще ми плати ли 20лв. пътни.
  Интересува ме само задължения да плащаме здравни осигуровки ли имаме или и права. Моят съпруг цял живот плаща и досега е лежал 3-4 пъти в болница. След като виждам, че не съм лекувана достатъчно време нямам ли право да не съм съгласна с изписването. Какво е това насилствено гонене. Това е направо гавра с пациента и отказ от лечение. Никой не се интересува дали болния може да се прибере до родния си град и как ще се лекува. И дали ще може да си вземе епикризата. Интересува ме кога трябва да се дава в деня на изписването или една седмица след него. И откога медицински сестри имат права да изписват болните?
  Аз все още съм зле-с кризи, със силна отпадналост и невъзможност за лечение поради липса на епикриза или някакви данни от отделението. Но кой го интересува. Важното е да си плащаш осигуровките.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *