Господари на Келепира

Правенето на ефирна телевизия е нещо като ходенето по въже. Едновременно трябва да си критичен, за да те гледат зрителите, и едновремнно безкрайно да внимаваш, кого критикуваш. Маги Халваджиян и екипът му пак са настъпили някого по мазола и директно паднаха от въжето и ефира.

Критиката в такива предавания се изразява в деликатен и дори приятелски хумор. Уж критика, пък в действителност – реклама. Нищо важно не биха казали за силните на деня, никакви генерални обобщения за генералски особи. Процедурни закачки с дребни безименни чиновници и безвластни анонимни общинари. За големите – галене с перце и рисуване на карикатури. Но явно и това е много за корумпираната ни и изкривена медийна действителност.

Интересен момент от статията в Уебкафе:

“Откакто в ефир се появи захаросаната двойка Димитър Рачков-Мария Игнатова плюс кокетното им куче, плюс жълтини около връзката им, както и сблъсък с изкуствените им усмивки на няколко билборда, докато отиваш на работа, нещата си дойдоха на мястото. Предаването се превърна в по-тих варинат на другия по-нов продукт на Маги Халваджиян “Пълна лудница”, който пък от самото си начало е чалга коментар на чалгата. “


Коментар от Гризли:

“Е, явно Маги е очаквал, че в телевизия като БосфорТВ ще работи с професионалисти. Само че много се е пообъркал!
То не знам дали остана човек, който да не разбра, че това е една от най-помиярските телевизии! Особено като се погледне от “всички гледни точки”!
А че е чисто партийна пак няма защо да се споменава… Само че всички знаем, че в такива телевизии определени предавания, репортажи и изказвания не са харесвани от определени хора!

Радвам се, че Господарите се махат оттам!”

Коментар от Емилия-Никол:

“Бтв е пълна кочина и пълна селяния. В никоя друга телевизия го няма това нещо, което е там. Половината им “репортажи” са фалшиви и напълно изкривени. Нямат много допир. Плюс съвсем открито в тази телевизия се плаща на водещи и продуценти (а сигурно и нагоре има такава практика) за да се защитават или не даден политик или кауза. И това не е тайна за никой вътре. Просто в самата телевизия си се знае кой кой обслужва. Паррите от дарителските кампании също не отиват всички по предназначение. “

You may also like...

1 Response

 1. arharist1 says:

  Абе тая стана Халваджиян за Чикиджиян!
  На арменеца парите все са му малко~~Рачков;Тачков и ИгнатоваЕбачков от ден на ден халтурят и бичат аграрни стойки
  БосфорТВ ем го духа и гълта ;хем се отваря гъз за план Б
  ако дойдат другарите архаристи или копчебройци;дава се и
  лек ишмар на баш~~манаф майстора за всеки случай и дори забелязваме леко смигване с характерния жест дай парички
  спрямо снахата~царедворка~тру иропиън!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *