Когато брандовете говорят и боговете мълчат

Понеделник сутрин дежурният по Фесбук си пуска дежурната глупост, колкото да си отчете присъствието. Честитенето на Петък не е комуникация, а просто статусен спам.

 

You may also like...

5 Responses

 1. SLK says:

  Спам не спам – явно резултат има. 21 харесвания за 19 мин. не е никак зле – доста по-смислени постове не получават и половината на тези лайкове (тоест разпространение). А от суперстора са успели даже и дискусия да завържат с 2 коментара 🙂 Най-зле са ICN – въпреки, че са се опитали да пускат нещо креативно и нестандартно – не им се е получило…

 2. doni says:

  полюцията на icn чак дразни

 3. Станимир says:

  Дайте поне вашите идеи за публикации в корпоративна страница. Освен промоции и лиготии като котенца и кафенца за добро утро с престорен позитивизъм, наистина рядко се вижда друго.
  Е, ICN поне са опитали да излязат от шаблона, друг е въпросът, че не всеки може да схване смисъла (ако го има), но целта може би е просто привличане на внимание, а който се интересува от услугата ще си проучи.

  • nname.org says:

   трябва да се споделя знание, а не ала-бала

   неделя могат да споделят рецептата на някоя от техните торти

   Офис Уан да разкажат как се внасят химикалки от китай

   ICN.bg да опишат как се вдига тая машина на linux

 4. работа says:

  Някой кохора просто имат твърде много свободно време и се занимават с такива неща. А и сега е лято, лапетата са фрее по цял ден.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *