НРБ на КТБ

You may also like...

3 Responses

 1. Bloodymirova says:

  Цветан Василев в момента се стреми да се набълбука с медии, телекоми и ако може всичките мултиплекси за цифров сигнал на ТВ (5 от 6 са негови, или на свързани с него фирми). Има слухове, че иска да си купи Нетинфо сега. Та проблемът – чрез медиите подстрекаваме народеца срещу определени хора, дет ни пречат – ще се задълбочава много повече. Скоро ще имаме медийната свобода на Конго.

  А тимаджийските активи вече са над 20% от БВП, освен това имат собственост в Македония, Сърбия и Татарстан. Дори само да сложиш това, че националната авиокомпания, летищата и пристанищата са техни, и се сещаш за какво иде реч – абсолютна концентрация на пауър. Няма какво да ги спре тях, щото на никой не му стиска да направи разследване, а те вече почти изчистиха целия бизнес и скоро няма да има и за какво да ги съборят.

  • Seascrambler says:

   @Bloodymirova:

   Такова нещо като национална компания не съществува. Летищата са на Фрапорт, Варненското пристанище е държавна собственост, Бургаското се стопанисва на концесия от “Параходство Български морски флот” АД… Други комунистически лъжи да споделиш?

   • nname.org says:

    ТИМ имат съучастие в концесиите, което не е баш собственост. транспорта им отърва да го развиват, така си изнасят пщеницата и си пълнят хотелите с туристи..

    а щом не са взели софийското летище, още са далеч от голямата баница

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *