Triangulation #112: Leo Laporte

Този път Чичо Лео сяда на стола на интервюирания и разказва как са се стекли нещата в живота му. На всяка цена е искал да работи в радио и обяснява как е влязъл там края на 70-те и какви са взаимоотношенията в кухнята. После отива в телевизията, един ден го уволяват и той започна малка подкаст станция, едно таванче на което канеше приятелите си.

Днес има милионен оборот и огромно студио и успява да работи това, което обича най-много. Уникален пример за това как мъж на ~60 години може да къса глави и да е на гребена на вълната, в разцвета на силите си. Една от тайните на успеха му е непоклатимата журналистическа етика и нулевия компромис както към себе си, така и към външните тъмни корпоративни сили. По тази причина от много години е в черния списък на Apple, като вече не го канят и не му дават да отразява никое от събитията им.

 

P.S. не знам колко хора биха издържали час и половина някакви хамериканци да им бръщолевят на главата. за мен поне това е смислена информация, която я смилам без напън докато пътувам или правя нещо банално

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *