Сериозни мисли относно бъдещето на този сайт

Аре да спрете да ме съдите и да ми давата акъли. Никой не ме познава. Аз не съм този, който ви се иска да бъда, защото така ви е по-удобно. Смятате, че ме познавате, но всъщност нищо не знаете за мен. Този сайт не е това, което си мислите че е и е на път да спре да съществува.

Особено ме дразнят забележите от хора, които не са написали 1 страница през живота си, не са продали 1 дизайн на непознат човек, не са изсвирили 1 нота, но много разбират от всичко. Част от тях не са изкарали 1 лев сами, но много добре познават Живота, направо прекрасно. Мерси за помощта, но вашето Добро просто не е моето Добро. Защо мислите, че това което пише тук се отнася 1:1 за истинския Свилен и защо се опитвате да ме анализирате? След като сте такива капацитети си направете собствени сайтове и си пишете в тях, защото след време тук няма да намерите нищо.

You may also like...

3 Responses

 1. rududu says:

  ще се сетиш:))за какво, мислиш, си махнах коментите:) за това те съветвах да не слагаш линк към мене в дейлиспит. щото ми писна от чекиджии и свръхкомплексари.

 2. Bruce Wayne says:

  дразнят ме откровенията на привейт и F2F. тук коментарите са готини, за 1 година само един-единствен е бил много тъп и аз го изтрих

 3. Anonymous says:

  Еби ги в откровенията и остави страницата!

  ecloga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *