БГ-попа и БГ-попадията

Да ме извиняват господата електронни музиканти, но “В плен.. “ на Галя&Сатен е най-приятното българско техно парче, попадало ми до сега. Написано и аранжирано от някой си Мирослав Генчев(?). На практика лупа е нещо като хип-хоп с дълбока бас-линия, като развитието е по всички правила на хаус музиката. Един от дръмовете е коварно флендж-нат, а финото лоу-пас филтриране вкарва всичко в новоизмисления стил – поп-клаш. Ето това е парчето на което можеш да се разцепиш в дискотечка. Имаш избор да го танцуваш като Робота на Мачкан Чесън или като мазен уесткоуст рапър.

В албума има и 2 бройки с музика и аранжимент на Румънеца, те са наистина отвратителни. Тия румънци правят ужасна музика!

Обложката е на моя бивш колега и бъдещ велик български дизайнер Феникса. Не личи да се я е правил за повече от 1 час, но едва ли може да се постигне повече с тези снимки.

Галя може да е поставила нови стандарти при оралната любов в Силистра, но в лице прилича на поизлязла не от маймуните, а от чау-чау. Показаха ми я на снимки без грим и това беше по-разтърсващо от последните няколко филма на ужасите, които съм гледал. На тези снимки е гола заедно с Нина-НикоТина и Рушо в хотелско легло, а този който снима вероятно ги ебе и тримата 🙂 Не може да ги няма вече някъде по форумите, аз ги гледах преди половин година.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *