Нов стар филм с наборката Кристина :)

PROZAC NATION (2001)

Доста тежка драма, дори се наложи да я спра по средата и да си почина. Героинята е силно депресирана, а майка й постоянно я тормози в опитите си да й помогне. Отношенията включват целия спектър: скандали, рев, бой, пиянски откровения, караници за пари. Родителите са разведени и провалящатата се журналистическа кариера на дъщерята е целия свят за майката.

За ролята Кристина Ричи е качила няколко килца и приятно е наедряла на цици, но за съжаление и на дупе. На места е гримирана точно като моите съученички в средното, което не вещае естетическа наслада дори и от най-правилните черти. По някое време се влюбва в Джейсън Бигс, но това не продължава дълго и той не досажда много с присъствието си в кадър.

Няколко години след събитията героинята сама написва книгата, по която е заснет филма. Жените принципно пишат само по два начина: 1. преразказват нещо измислено от мъж; 2. споделят лично преживяване “ох колко ме боли, ох колко ме боли”. В този случай наистина доста болеше. 8/10

You may also like...

2 Responses

  1. Ruth says:

    Явно ен си чел достатъчно женско творчество, а това, което си чел, е било некачествено:). Подминавам поста ти със снизхождение.:)

  2. Bruce Wayne says:

    тук не е мястото да коментираш другия сайт, гледай да не те модерирам :РРР

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *