Топ 3… салати

Като дългогодишен консуматор на готови сандвичи и салати, реших да споделя кои са ми по вкуса. Пробвал съм почти всички видове и повечето са отвратителни. Особено тези на “Кенар” – лишени от вкусови качества и жив хазарт с тоалетната чиния.
Понеже това не е лайфстайл (с)писание, няма да включвам специалитета от ляв тестис на глухонямо врабче, който минава за най-изискан и невероятен.

1. “Снежанка” от “На Баба”. Тази Баба сигурно е десеторък робот-майка с позитронен мозък, някъде из цеховете на “Данон”, но прави #1 салата. Рецептата е супер и е чудесно, че орехите са скъпи и не слагат.
2. “Пиле с гъби” от “Денито”. БургаШкият производител не разочарова и тази салта никога не омръзва. За съжаление не само аз я харевам и този вид свършва първи.
3. “Пикантна” от “Денито”. Не е толкова пикантна, колкото пише и е доста блага. Тези салати бяха един вид ъндърграунд, но взеха да навлизат. Скоро няма да ходя до 100 метра по-далечния магазин заради тях 🙂

You may also like...

5 Responses

 1. d3l says:

  денито са номер едно! аз от zazie ги научих 🙂

 2. kibagami says:

  странно, но в магазин европа нямаше салати на денито …за сметка на кенар :/

 3. Bruce Wayne says:

  за компенцация в магазините “Азия” има само на Кенар 🙂

 4. Iv4ence says:

  Яли ли сте от салатите на “Дар”-Ямбол невероятно вкусни са. Пробвайте ги и вие и няма да сгрешите особено млечната…

 5. Цецо says:

  Руската салатка на Денито ми е любимата – в седмицата поне веднъж си купувам с едно малко хлебче за обяд – така ми е вкусно :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *