Другият наш възможен филм

Closer доста ми хареса, защото ден преди това бях гледал българската любовно-трамвайна драма “Другият наш възможен живот”, където ревеш два пъти. Първо заради тъжния до непоносимост сюжет и второ заради калпаво направения филм с държавна субсидия. Главната героиня пише стихове и кара трамвай, а голямата й любов е духнал преди 25 години в Америка и сега се връща за няколко седмици. За малко повече скъб е добавена и глухоняма 16-годишна дъщеря от неясен автор, като двете живеят в общежитие, сексуално тормозени от пияни ватмани.

Още от надписите разбрах какво ме чака – режисьор и сценарист са някакви тъпи путки, завършили НАТФИЗ и сигурно дори не са се научили да готвят, понеже са велики артисти. Текущият ми темплейт не е правен за дълги текстове и няма да изброявам десетките си забележки към сценария, видеото и аудиото на продукцията. Само ще им препоръчам да изгледат примерно “Родени убийци” на бай Оливър по разказ на Тарантино и тогава да се захващат да се мъчат зад камерата.

СтанАхме 21 век и ме може да се прави игрално кино с похватите от “Милион и едно желания”.

You may also like...

5 Responses

 1. Anonymous says:

  Много ефектна критика…
  От къде тази злоба бе човек…
  Това е просто филм!!!

 2. Bruce Wayne says:

  отвътре!

 3. Anonymous says:

  Понякога ме хваща срам, че съм българин! Особено след като попадам на Блогове като Вашия!

 4. Явор Петков says:

  Напротив, филмът си е много хубав и изобщо не е толкова “дарк” или “хард”, колкото го изкарваш. Страхотен филм. Ваня Цветкова и Иван Иванов са неотразими. Като статисти участват и младите актьори Елин Стаматов и Светлин Симеонов Името на актрисата, която играе дъщерята не го помня вече, но и тя е добра.

 5. ivayla says:

  До колкото знам актьор на име Светлин Симеонов май не участва или май участва като статист? А Елин Стаматов също има епизодична роля, за него пък наскоро се говореше, че е гадже на певицата Поли Генова, солистката в шоуто на Азис, но той отрече тези слухове пред пресата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *