Рейдио-активити

Интересното чил-аут радио@find-bg.com , което ми създава атмосфера последните няколко дни. Връткат яко Енигма, уърлд-музик неща, леки хаусчета и всичко в подобно темпо. Понякога намязва на Space Night компилациите и на бавната етно-гоа от едно време. Пичът доста добре ги реди нещата и до сега не се е изложил с нито едно парче. Подходящо ако нямаш много музика на харда си, или ако като мен имаш 100 Gb и ти е трудно да си избереш.

Бтв защо ни са се порно сайтове след като има такива за запознанства? Да живеят 16-годишните пиленца от Добрич, обаче и два глигана от Ст. град, за да не получавате ерекция няколко дни 🙂

You may also like...

5 Responses

 1. c_z ? says:

  шма умориш ве, милев!!! :))) отде ги изкопаваш тез “съкровища”?

 2. Anonymous says:

  Ако тоя линк не беше пуснат в контекста на малките ********* от Добрич, бих могъл да се закълна , че това са двама симпатяги, които са турили перуки за да стане готина снимка…все пак – сигурен ли си , че тия са от женски пол?

  nS

 3. Bruce Wayne says:

  глиганите са женски! един познат май е имал щастието/нещастието да ходи с едната. синеоката е много гнусна. само като й видя часовника и пръстените и ме побиват тръпки!

  много добре говорят за човека и не мога да си представя нормална жена над 18, накичена с тези боклуци

 4. Anonymous says:

  абе сега пак ги загледах – снимката е уникална, такива чукундури не се срещат под път и над път, пък и как са се усмихнали специално shot-a, мене повече ме плаши погледът на опитен месар и космите по ръката/както и здравите ръце/…тоя твой приятел как е?дано да може да се спаси момчето..бтв аз си ги запазвам такива симпатични девойки, скивай тази например: http://atol.bg/atol/photo/55456-1.jpg

  nS

 5. Anonymous says:

  az naistina biah reshil 4e iz4ezvaneto na hranata za gondormili ot supermarketite shte umori (ot glad) i samite gondormili. ama se okaza nepravilno tui moie predpolojenie. iavno ia namirat “na 4erno”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *