Паруш

Дълго време Парушев беше ей тоя Парушев, който живееше под Гошо в Горна и при когото баща ми ходеше да си шие костюмите. После по случайност ходих да слагам интернет на едни Парушеви в Лозенец, които населяват в скромен 200 квадрата палат с дизайнерски мебели и имат хубава дъщеря. Обаче се появи и някакъв Радослав Парушев, на който съм чел разкази в Капитал Лайнт, но нищо от тях не си спомням щото явно са били доста посредствени. Гугаляка намира “За гълъба и гарвана” (2001).

Обаче тоз Парушев бива псуван наравно с Б.Р. и даван за пример за бездарност, което го издига в моите очи. Сега издал няква книга и се чудя дали да не си я купя, един вид за морална подкрепа към обругания фантаст. Ама за кво ми е този боклук, и без това няма да го прочета и ще го харижа на някого. По добре да го почерпя за 10 лева, ако се появи отнякъде. Евалата, че се опитва да прави нещо, а че в момента не се получава е съвсем друг въпрос. Не може всеки да е Шекспир.

You may also like...

2 Responses

  1. Anonymous says:

    super grubian si. toa go govoriat kato nai-dobria pisatel v bg v momenta ve.

    .aneff

  2. Bruce Wayne says:

    а в моите среди го говорят като поредния глупак 🙂 ако тоя е добър писател, то махорката е супер добър лейбъл за съвременна българска музика. аре спори сега :РРРР

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *