Колко струва любовта? …50 лева

Гледам снимки на мадами “от нашите” и сериозно се изкушавам да си поръчам някоя. 90% от са парцали, но има няколко направо Мис България (възможно и да са били). Не знам кои работят “пълна програма” и кои само стриптиз, тепърва ще ми дадат списъка 🙂 50 лева за такова парче са си сигурна инвестиция! И по-хубави от тях са ми пускали, но друго си е, батко, платената любов. Няма свалки, няма обвързване, няма неизпълнени обещания. Тази мадама, с тези дрехи и с това кълчене има такава визия, че е направо телевизия. Кво ти пука, че фъфли и че RAM-a й стига едвам колкото да си запомни ЕГН-то. Сваляш й гащите и ебеж, после живи-здрави.

Он ди одър хенд, коджа мацки си стоят, ей така, неебани и необичани. Ако не пие много може и с 30-тина лева да се свали някоя, а другите 20 – за хубав и запомнящ се подарък. “Любовта не струва и стотинка” пееше Джей-Ло, но колко от *съвременните* жени въобще я заслужават?

You may also like...

11 Responses

 1. Anonymous says:

  пробвай да напишеш нещо на тема “кои/колко от съвременните жени заслужават любовта”. интересна е тамата за любовта, а двата пола имат адски различно разбиране и усещане за нея и оттам май се получава голямата бъркотия. а нещата са прости, само трябва да се видят отстрани. очаквам с нетърпение. дано се навиеш.
  д.

 2. Bruce Wayne says:

  любовта ми е много любима тема, но съм си забранил да я раздухвам. оставям я на съвременните професионални писачи и дано успят по изключение да кажат нещо смислено. все пак мерси за подкрепата 🙂 последните години здраво си мутирала и ме изненадваш с някои много точни мнения :)))) :Р

 3. Anonymous says:

  не ми трябва мнение на професионален писач, а на човек, който може да опише какво чувства. това е най-трудното – нямаме точни думи с които да опишем усещанията си. все още не съм прочела/чула мъжко мнение по въпроса, подразбрала съм някакви частички, но като цяло мъжете не говорят за това. незнам дори дали е защото немогат или неискат. тези, от които си мисля, че има какво да чуя замълчават странно. започвам да се чудя толкова ли са различни усещанията? загадката на свинкса..ето пак от просто стана сложно. хайде пробвай плиийс! ще помагам с каквото мога! ще нося кафе и сандвичи =)
  полезен икспириънс ще е, донт ю тинк?
  и ти мутираш, кфо се правиш =)
  д.

 4. Bruce Wayne says:

  дай тук сандвичите, пък ти обещавам, че до няколко години ще напиша :)))

 5. Nanera says:

  Вие май не сте живели достатъчно или поне не сте се влюбвали достатъчно пъти за да разберете какво е любовта 🙂 Нека ви кажа: любовта е болест и ходи по хората. Добра или зла тя е доказан химичен процес с максимална продължителност 4 години. Останалото зависи от вас.

 6. Anonymous says:

  този списък дали може да стане достояние да речем на по-широк кръг от хора?ще ни направят отстъпки за оборота …think about it
  а колкото до “любовта” – какъв смисъл има да се вглъбява човек и да дири обяснения?just feel it…

  nS

 7. Bruce Wayne says:

  @ns: аз имам 20% намаление за служители, ще направим оргията от моята карта 🙂 ама умната щото всяка една от тия каки (поне елитните) е свикнала да “изсмуква” на вечер колкото приходите ти за 6 месеца :)))

  @nanera: има смисъл да опишеш какво си почувствал, ще е приятно за четене. има смисъл и да опишеш какво си преживял – можеш да предпазиш други хора от твоите грешки. обяснението не е толкова просто, защото това чувство идва от най-дълбоката ни същност дори ни определя като личности /понеже не си чел ънкъл Фройд 😉 /

 8. d3l says:

  вика му се onkel, бе! няма го научиш тоз немски, ей!

 9. c_z ? says:

  ихууу, айде, каките, какитеее!!! утре е деня на майстора!

 10. Nanera says:

  Знам го Абат Фройд 🙂 и той печели. Аз отдаван съм го писал, ще си помисля дали да го споделя с вас :-р… все пак нали се сещате… “твърде лично” 🙂

 11. КрС says:

  Платена любов?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *