На журнаГлистите с любов

Народът с кеф дава 50 стотинки за “Шок”, а 5 лева за “Егоист” няма да извади никога. Прословутите лайфстайл списания са разпространени в много тесен възрастов и финансов сегмент, предимно сред хора с богата фантазия и много време за убиване. Така се получава, защото средностатистически са ПЪЛЕН БОКЛУК и никой не може да ги понася. Случаен читател разглежда картинките и ги захвърля, дори да има нещо интересно и да зачете статия, тя рядко оправдава доверието му.

Много западни журналисти и писатели са си направили блогове. От българските сигурно са общо 10. Причината не е в липсата на компютър и интернет, а в липсата на мисли в главите им. Онази вещица Катерина Огнянова и годфадърът на музикалната критика Тео Чепиков ще са много забавни. Друго си е да топлиш цяла седмица стола и в Понеделник да предадеш статия за БВП на Бирма и за новия албум на Моби, не се налага да си почесвал темето, а само езика. Докато има марсианци като тях, никога няма да се оправим.

А пошлата журналистика създава почва за възникването на писателите-сайбърлекета като Стефан, Радо, Богдан 🙂

You may also like...

4 Responses

 1. Anonymous says:

  Марсианците са навсякъде и съм крайно расистки настроен спрямо тях, но нека си живеят. Крайно време е да се излюпят обаче и по-заслужили медийно присъствие индивиди, които да отнемат вездесъщите вурстове от пожълтелите им пръсти.

 2. Anonymous says:

  Цената на егоиста е 7 лв, а бързаталитература наистина не струва.

 3. Bruce Wayne says:

  от месец-два е 7 лева в комплект с “Вехт ритъм”. отделно беше 5 последно

 4. c_z ? says:

  то накрая “платен’те блогове” и ги чупим,аз съм “зю”!*

  *зю=за/зле???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *