И хора станаха звезди

Бях си в Горна и гледах телевизия. Точно за 2 дни ми омръзна и със сестра ми минахме на калифорнийско-мексиканския екшън “Ориндж каунти”, 2 сезон. Прави впечатление, че за последната година доста са мръднали нещата като визия, новите клипове са на прилично и по-близко до пайнерското ниво, а рекламите са поносими и дори забавни на 1-2 гледане.

Лошата тенденция е, че почти не останаха телеводещи, които не “пеят”. От основателя на жанра Слави до Део, Драго Чая, Къцо, Дует Л.А., Мишо Вучков, Дижей Дамян и не знам кой си още. Следващият етап ще е Роро да започне да дръсти социално-геймърски хип-хоп и онази от “Огледала” да нападне ефира със слаби имитации на Мадона.

Академията за старци се оказа поносима, дори изтърпях целия им концерт, супергадната им шапка и няколко епизода. Не е такава мания като Брадърчето, но поне ги учат на нещо смислено и евентуално някой ще остане в ефира и след това. Не е лесно да си риалити звезда, малко е трудно да се надуеш и да дефилираш по центъра, след като цяла България знае, че ти миришат краката. Примерно Мария Илиева и Анн-джи ги нямат тези проблеми.

За щастие изхвърлиха Жокера, точно такива селски бекове имах няколко в основното училище и ми беше много познат и досаден.

You may also like...

1 Response

  1. Vata says:

    а на мен ми се случва същото…
    утре напускам този малък рай и ТВ-то пред леглото ми …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *