BB2 – карнавал на лузърите

Гледах го час-два и не ми хареса. Това шоу е по-скучно и от Star Wars. Явно идеята е била да поканят по-обиновени и невзрачни хорица, такива без образование и път в живота. В предния BB поне половината участници бяха “потенциални лидери”, а жените бяха малко по-представителни (главно на външен вид). Мъжката проститутка Радослав и умопомрачения Недялко са добра идея, дано не ги номинират веднага. Надявам се да са успели да вкарат истински гей, а не като Димитър, който налиташе само на женско.

По една случайност моите любимци от пръв поглед печелят. Така стана със Здравко и Марин. Сега залагам на Бат Сали 🙂

You may also like...

8 Responses

 1. zazie says:

  току-виж половината циганета взели пример от “приобщаващото” мислене на стефчо и настъпила културна мангеволюция…

 2. sequential says:

  Идеята, както винаги, е да се направи забавление за обикновените хорица. И в името на това всички средства за позволени. А преди половината участници бяха там да си направят самореклама. Нищо чудно и сега да има такива. Учудвам се че си прекарал дори цели два часа в гледането му – половин час за сбито представяне на съквартирантити, както и още един, състоящ се от избрани техни подвизи, е напълно достатъчно. И, бат Сали май не се казва точно така, малко уважение към човека няма да е излишно мисля си аз.

 3. c_z ? says:

  Бат Сали! Казах! 🙂
  амчи как?! не га зяпам почти, ама пък през “пресата” минават доста отзиви (вестниците хранят тивито и вайс въъса). струва ми се, че сега май поизморяват доста тези “по-обикновени” хора. май щото аудиторията не е ТОЛКОЗ зарибена, колкото по време на пилотката. та, в тоя ред на мисли, шо не убием с един куршум шепа зайци – ше е много “пийс” и “21ст сенчаре” да го изтикат зорлем Рома с тарамбуката (аферим за която), а и ще е толкова наместено, че би било полу-естествено. и току-виж някой останал изненадан и естетически-интелектуално повъзбуден за момент. чудя се само после къде ще ги пласират тези всичките, хм, симпатяги. туйто.
  п.с. последното не важи за анджелина джоли. курво, кам цу деди!!!

 4. Bruce Wayne says:

  @zazie: искам манга-революция, а не мангал-еволюция 🙂

  да бяха вкарали и един дърт политик, да ги еба у психолозите. поне ония шпакли от “новото време”, сега както са без работа и само духат под мостовете 🙂

 5. zazie says:

  ахахахха

  и на мен ми прилича на анджелина тази чернокоската…

 6. Bruce Wayne says:

  “чудя се само после къде ще ги пласират тези всичките, хм, симпатяги”

  нова телевизия да основат едно “Брадър такси”, където шофери да са всики жертви на предаването, барабар със старата академия и тъпата репортерка Евелина. много ше върви тази фирма, всички там ще се качват. а гласът на биг брадър ше е централката 🙂

 7. dians says:

  =]]]]]]]]]

 8. Bruce Wayne says:

  “говори биг брадър.

  новата ви мисия е да вземето човек от Римската стена и да го закарате до Лъвов мост. ако успеете ще имате какво да ядете днес.

  мисията започва
  СЕГА!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *