Лозо Горанов

Ще е интересно в каква посока ще поеме “Е”… паживьом увидим (еми нямам руските букви). Със сигурност Гого е работил и на по-калпави работи, така че ще се справи. Това намира гугъла за момчето, не знаех че Къркеланов снима и предаване:

На 24 юни гост на “Голите ангели” беше една от най-колоритните личности на българското съвремие доцент Георги Лозанов. Със своята оригинална мисъл той даде един нов поглед на темата еротика и секс. Философите винаги са изненадвали света с особенното си виждане за нещата, които ни заобикалят. Ако сте си мислили, че сексът е нещо обикновено, рутинно, или пък заложено в човешката матрица действие за продължаване на поколението, то след това предаване със сигурност сте погледнали на темата с нов и блеснал поглед. Каква е връзката между смъртта и секса и защо определението “малка смърт”, което дават на оргазма не е вярно. За всичко това стана въпрос в едно от най-незабравимите интервюта давано за “Голите ангели”.

P.S.: незнайно защо, сайтът на списанието следва неговото развитие и всяка версия му е по-грозна от предишната. за момента са се осрали бая. сашо, ако си го правил ти си признай без бой 😉

You may also like...

2 Responses

  1. d3l says:

    много е яко, че музика и спектакъл са с еднакъв текст, а по разните му секции се появяват грешки в ескюеля ;

    апропо, тези на снимката за музика, не са ли блър или аз съм в грешка?

  2. Anonymous says:

    питай дизайнера. http://www.rhythm.bg/ е същия ташак

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *