Веб дизайнът

Веб дизайнът май е занаятчийството на 21 век. Или поне едно от тях. В индустиалното общество се обработват материали, в информационното – информация. Общото е, че пада бачкане.

Дизайнерът е като дърводелец, от 2 дъски трябва да скове един гардероб. Евентуално получава правото да направи малко дърворезба и да го поокраси с някое народно мотивче. Обаче гардеробът си е гардероб и ще е фатално да бъдеш туу криейтив върху него. Ако направиш дрехите да се слагат от горната страна и да се вадят от долната ще бъдеш пребит с пръчки от клиентите.

Точно това не мога да го постигна. Всеки гардероб да ми е еднакъв и юзър-френдли. Предпочитам да се занимавам нещо друго. Търся си добре платена работа без компютър 🙂

You may also like...

9 Responses

 1. dians says:

  нали? =]

 2. chaotic says:

  дизайнът като цяло да обобщим – и мен ми се драйфа от GUI-та. добре, че в момента бачкам на един проект под ДОС. направо се родих, като не трябва да мисля красоти.

 3. sequential says:

  без компютър значи – примерно краварче? :>

  но пък искаш да е и добре платена, хм … кофражист? в строителния сектор са с големи заплати …

 4. dians says:

  seque можеш да си направиш само една единствена услуга: иди и се гръмни преди да си умрял от рак.
  безмерно тъпата ти игра на дребно провокирана от злоба и мизерия само тфа ще ти докара. забелязвам дори, че си толкова безмислено жалък, че на горе прочетеното, ще дадеш реакция на поласкан…нали все трябва да си отгоре…че и да си ги мериш. иди да онанираш в тоалетната next time, че светът, ако те види такъф какъфто си, ще те линчува.

 5. zazie says:

  а отрепката била жива:D

 6. Anonymous says:

  detza, ne se karaite….neka da budem priateli. v tuzhnia esenen sezon ne si go izkarvaite edin na drug.

 7. Bruce Wayne says:

  да не режеш секуенсъра означава, че си тъп колкото него! няма риспект за жабите, които не си знаят гьола

 8. Anonymous says:

  az ne znam koi e sequencer-a, etc., no ne mislia, che kachestvoto na tozi interesen i informativen i izobshto “cool” blog triabva da se razvalia s mahlenski driazgi, po-priliagashti na hamali, koito se boriat za royal-a na niakoia restitutka.

 9. chaotic says:

  брей, че ентелегентно и дълго изречение. да не си носил някога роял на реститутка?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *