Евреите това, евреите онова

От всички митове и легенди Евреите и Масоните са най-често “благославяни” като световни конспиратори и отговорни за Планетарната Криза. За нивото на пенсиите и цената на киселото мляко се явяват Комунистите и Американците, ама Евреите и Масоните и те имат пръст в тая работа.

В “Падналият Прометей” от Робърт Уилсън има интересно наблюдение как хероинови наркомани от различни краища на Щатите вярват в съществуването на единна личност, която контролира цялата дрога и непрекъснато си прави игрички и тенденции с наличието и качеството на стоката. По тая логика евреите притежават всички пари (и злато, и злато) на земята и целенасочено измислят механизми всеки да е беден, а ако някой забогатее и стане милионер и милиардер, звънват в ЦРУ да отидат да го убият.

Понеже бързам за пасха, ще изброя само три личности, които са променили света. Фройд, Айнщайн и Витгенщайн. Май мен Витгенщайн е нещо като Майкъл Джордан на философията на 20 век. Произхожда от една от най-богатите еврейски фамилии в света и семейството му има няколко замъка във Виена. Това не го спира да отиде на война и лазейки из окопите да напише черновата на един от най-великите скокове на човешката мисъл за последните 100 години. Няма какво повече да кажем. Енъф с тия евреи. И гоа транса измислиха хората, докато се кълчехме по партитата нямахме забележки към Стария завет. Все едно ние българите да се пръснем по света и след 200 години да почнат да ни анатемосват за щяло и нещяло. Евреин или китаец, човек си е на първо място Човек.

You may also like...

6 Responses

 1. Anonymous says:

  true , true !

 2. zazie says:

  ква Пасха бе? то Ханука идва, той Пасха 😀

 3. chaotic says:

  язък, тъкмо щях да ги обвинявам, че ще дадат на миро от бай брадър двесте иляди лева.

 4. ecloga says:

  Сега ако обясниш и защо от хилядолетия са ги гонили от къде ли не, считали за долна измет, а те се смятат за богоизбрани? Защо си правят насилствено държава и цялата им история мирише?

 5. skylined says:

  еклога, бог знае..

  а витгенщайн е бил и психолог и математик и биолог, ако не се бъркам. ннаме, аре да ме снабдиш с каквото ти се намира от него? бтв като намина, освен на наско книжката ще взема и тази на ц_з. 😉

 6. fany says:

  hmm moje bi ot lubov … sa gi gonili evreite gi uvajavam no te men ne interesn fakt e che evrein moje da dade krav samo na evrein inache e gryah e kazva ravinat a moje da vzeme ot vseki !? samo tova mislya che e dostatachno koito ne vyarva da proveri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *