Холи Брадър

Господа народни представители, господин председател, заявявам че Мариан се оказа тотална мъжка курва. Курвата е субект, който независимо от семейното си положение, не може да се сдържи да “дава любов” на другия пол. Покрай криборазбраната цивилизация, той обаче има самочувствието на сваляч. “Аз съм бил с много, ама наистина с много”.

По-добре е да си мъж, който евентуално да си позволи изневяра, отколкото мъжка курва и всяка срещната жена да е способна да те наебе, ако поиска. Обаче във всеки мъж дреме по една пачавричка. Границата между нагон и курвалък е супер тънка, въпрос на възпитание, някой друг комплекс и по чия инициатива тръгват нещата. Показателни са угризенията, които Мариан изпитваше и евтината самозаблуда, че така доказва на Елена своята твърдост. Доказа я основно като напъна Мая в изповедалнята 🙂

Според една психоложката от лайва той бил съчетание на “дете с мръсник” и така за нула време отключвал всички лица на една жена “майка, сестра, съблазнителка, жертва”. Най-податливи на курвалъка са мъже, които не блестят с нищо физически и финансово, но са умни, хитри, подмолни, УМЕЯТ ДА ГОВОРЯТ и живеят за момента. В крайна сметка мъжествово е в това не да успееш да се намърдаш до баницата, а да си вземеш само парчето, което ти се полага. По тази логика вие също сте курви, господа народни представители.

You may also like...

11 Responses

 1. e says:

  не е лошо да има такива мъже. само не трябва да се изкушаваш да ги опитваш повече от веднъж.

 2. zazie says:

  както каза гостът Е.М. : “Да си мъж не е орган, а поведение.”

 3. Bruce Wayne says:

  имаше един там гост, който беше одрал кожата на Фродо от Властелина 😀

 4. Valery Dachev says:

  Точно това си мислих и аз, докато го гледах. Но забравих как се казва… Дали не беше Фродо всъщност ? 🙂

 5. c_z ? says:

  витомир саръиванов, спортен коментатор и отявлено уефскарче, йебо го!!!

 6. kibagami says:

  Нн, този текст като го прочетох и моментално ми се визуализира един наш общ приятел :)) сигурен ли си, че не си мислил за него?

 7. Bruce Wayne says:

  несправедливо обвиняваш горкия Анеф, той не е чак такъв прелюбодеец 😉

 8. Anonymous says:

  xollaaa, e pita6 se kvi hora idvat da te navestqvat v tvoite razsujdeniq i misli v neta, okxei, dovolen si ot rafika, okxei xaxa emi kefq se na blogvaneto i to ot skoro,mislq i az da po4vam, filma e golqm, vseki den novi eranizaciii xaxxa, sledq i se u4a!! xaiiide da si pojelaem lek dens i gud lЪk

 9. Anonymous says:

  a i zabraih, privet ot stara zara, imame si grupa i vi uvajavame

 10. Bruce Wayne says:

  кви жени имате в стара зара, ох татко 😉

 11. Anonymous says:

  ???

  ostavete aneef namira ve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *