Неканени гости на терасата

Запознах се с още един фен на озвучителните тела LUXEON, по-специално на техните изхвърлени кашони. Като го видях как се е сгушил и чак жал ми стана и му натроших една бисквита да изманджора. После ще отида да видя дали е изкълвал на сестра ми чушките, държи ги в една кесия под открито небе на терасата 🙂 Удома храната се пази само от куче и котка и ще й дойде от ясно небе нападение от гълъби :)))

Снимките са от около 2 метра и втората е на максимума на 7х оптичен. Третата е вече в цифтов и напердасах един sharpen, който дойде много и развали детайла. Отделно снимах на 5 мегапиксела вместо на 8, не се сетих да превключа. Сапунерките на Дейзи вадят такъв образ само на макро 🙂 Плашим се какво ще стане ако застана до него и снимам на макро или супер макро. Ше му видим ДНК-то на тоя гълъб :)))

You may also like...

7 Responses

 1. v says:

  abe tia gylabe i kashkavalec si nagyvat, sym chuvala…a vrani vchera napadaha hora na spirkata sreshtu bfs…galabete samo gledaha nakokoshineni i mai chakaha za eventualni ostatyci-ia krak, ia ryka…na zle otiva rabotata ei!

 2. Bruce Wayne says:

  враните са най-интелигентните птици, по дискавъри го казаха. като гледам уличните песове как гледат светофара и чакат зеленото да тръгнат да пресичат… враните не знам на какви номера ще се научат, да нападат хората е най-малкото

 3. skylined says:

  папагалите ряпа да ядат 😉

 4. ecloga says:

  Гълъба си е намерил топличко да спи, като го гледам какъв е накокошинен, явно му е било студенко. Лошото е, че папкат всичко и разнасят кофти зарази.

 5. d3l says:

  тоя гълъб сигурно носи птичи грип ; кат го гледам къв уморен вид има.

 6. denica says:

  a puk az si misleh che chuvstvitelnite muje sa na izchezvane

 7. Bruce Wayne says:

  чувствителните мъже получават чувствително по-малко секс. по-изгодно е да се преструваш на простак 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *