Умирай трудно 3

Съдейки по каунтъра имам около 200 читатели. По 100 уникални и 50 рилоуда дневно и предполагам 50 човека идват тук всеки ден и още 150 ме имат букмаркнат и се отбиват средно на 3 дни. Не познавам толкова потребителските навици и ме мързи да си сменя броячника и да ги засичам.

От 50-те “силни” слушателя познавам около 20 на живо, за други 5 се сещам от коментарите. Остават 25 загадка, но явно имаме по нещо общо, щом продължават да си идват.

Кефя се, че трафикът ми е много “чист”, 90% са директно изписан nname.org. Останалите са от Zazie и от Гугъл. Линкове към мен има на още 4-5 места, но хитове оттам не съм забелязал. Релано няма откъде да дойдеш на този сайт и това е много добре, спестява ми тълпа от климбари и неадекватните им коментари. Ако познаваш повече хора на живо ще има повече линкове към теб, но този трафик е от хора, които само разглеждат и идват на сайта защото нямат нищо друго за правене следобед в офиса.

200 си е доста впечатляваща цифра, при положение че тук не пише нищо особено и няма нищо полезно. Потециал за растеж нема, има само потенциал за намаляване 🙂 Умните хора в България са на изчезване и постоянно измират, а за да влезеш в моя филм трябва да си и порядъчно чалнат 🙂

Не знам какво ще става за в бъдеще, парите и свободното ми време сериозно намаляват и в неопределен момент този блог ще бъде отсвирен, както се случи лятото. Основната ми идея, концепция и желание тук е да покажа на хората, че могат да се изразяват по-свободно и съответно да мислят по-свободно. Надявам се да съм заразил с това 200-тата човека, а от тях да рефлектира върху медиите и всичко. Ако статиите по вестниците се напълнят с мъжки курви, педерастия и инцест, определено ще си припиша 1% от заслугите и ще мога да се самоизтрия спокойно 🙂

Мноо програмно стана. Сипвам си тук лайната от живота и се жалвам от проблемите си. Изпускам парата и подробно си записвам комплексите, а вие го четете, не знам що. Играя си на думи като на шахмат със самия себе си и така “ден да мине, друг да дойде”. Понаучих се да сменям точката на пояса, за да не получа удари под пояса. Синхронно плуване с уокмен на ушите в източен басейн. Един вид не ми пука от нищо.

You may also like...

7 Responses

 1. chaotic says:

  е то блог струва ми се се правеше точно за да има къде да си изливаш лайната от живота. 200 души са си сериозен приятелски кръг.

 2. Anonymous says:

  искаш да кажеш, нещо като big brother собствено производство ли..?

 3. chaotic says:

  ъъ, анонимния ако нямаш какво да кажеш не си чеши езика.

 4. Bruce Wayne says:

  абе спете бе гейчета. 2 през ноща е, а вие ми спамите пощата с коментари през 5 минути…

 5. Anonymous says:

  chaotic, душевно разстроен си. седи мълчи

 6. chaotic says:

  хехе, музика за моите уши.

 7. Anonymous says:

  смее се пръдлю, ама не му е весело..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *