Възпявам електрическото тяло,

което си ме топли тази зима. В главните: Арнолд Шварценегер, Морган Фрийман, Мишел Пфайфър и печката “Диана”. Интересно кви сметки ще платим, щото са известни с КПД-то си, което е далеч от единицата и неестествено близко до нулата. Маслените радиаторчета са по-добри, но вече притежавам прекалено много вещи за живеещ под наем на 250 километра от тавана си. Все пак няма да е като при Студенофикация, където регулирах парното цяла година и накрая ми върнаха едни мизерни 20 лева.

Вживявам се в ролята на беден студент и безработен дизайнер, като държа “Диана”-та на “1” и ходя из къщи по блуза вместо по тениска. Почнах да се сещам и за едни терлици, които Баба ми изплете и никога не съм носил и незнайно как “Diesel” са откраднали някои елементи на дизайна им и сега ги праскат по тениските.

Халал да са им, аз си имам друга игра. Предпочитам да нямам толкова мангизи, но да си чета книжки, да си ходя на лекции и да си произвеждам непоносима музика. По-добре отколкото по 8 часа на ден да бачкам за някой задник, който да става все по-богат за сметка на моя труд и скъсани нерви.

You may also like...

8 Responses

 1. Anonymous says:

  а баш !

 2. d3l says:

  земи си печка на дърва или на въглища. дори от самото цепене ще се стоплиш повече от първа степен на диана. а и тези диани са шит.

  п.с. провери си изолацията

 3. kibagami says:

  ахаха .. яко е да не бачкаш а 🙂 поне докато не ти потрябват повечко пари за нещо ….. ах как ми липсва четенето на книжки на мен

 4. Bruce Wayne says:

  може да се обобщи, че диани-те топлят само на живо :))

 5. sequential says:

  “гроздето е кисело”, казала лисицата …

  … на вечния студент :>

 6. foxe says:

  a lisicata kazala na bedniq student, 4e s udovolstvie 6te mu podari novi terli4ki…e, moje bi trqbva da gi prati po Kurier nezavisimo ot nedoverieto…
  vse pak vsi4ki se obedinqvame sre6tu dianata!
  puk za 4etene na knijki othvurlqm vsqkakvi obe6taniq za staj, osigurqvane, opit i prepitanie. nevuzmojno e da ne teglq 1 maina. moi.

 7. pro_01 says:

  бах… парно нема ли там, бе?

 8. Bruce Wayne says:

  прати ми първо една снимка, а после ще мислим за терлици :РРР

  в интерес на истината радиатори и тръби има, но никога не са проработили. както обобщи евгени: “блок на военни”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *