Мето Балкански

С Лина нападнахме Илиянци за коледни подаръци. Не бях ходил отдавна и сега е малко по-добре. Мутрата, която държи пазара е направил ремонт на един от складовете и го е прекръстил на “Мол”. Готино е станало и има отопление вътре, докато разглеждаш можеш да влизаш периодично да ти се разтапят шушулките. Бтв тоя Мето Илиенски е безследно изчезнал от няколко месеца и не е ясно дали е на дъното на някое езеро или сам се е покрил от конкуренцията. Преди няколко седмици целият пазар е бил продаден на двама руснаци и един австриец за неназована сума.

В “технологичния” навес видяхме един 50 годишен мазен арабин, когото уличихме в долно престъпление. Преди 3 дни бил в Германос-а на Лина и взел 100 броя домашни телефони от 28 лева. За количеството му направили отстъпка на 26. Тези същите апарати ги беше пуснал на 39 лева. Нейните ботуши пък се продаваха с 2 лева повече отколкото в магазина за обувки и край с мита, че на Илиенци било по-евтино. За парите си получаваш абсолютно същата стока, с тази разлика, че на гаранцията ти пише “на добрата съвест на мазния арабин”.

You may also like...

4 Responses

 1. pro_01 says:

  евтино е само за големи количества, при това когато не ги купуваш от българи. предната коледа за 20 пуловера, китаеца ни направи 40% скидка. за разлика от левчето на парче, оферирано от бг лелята отсреща. бла.

 2. rэs says:

  от последния път когато бях в илиенци /така се произнася, кво/, в един кален ноември, имам ярки спомени как един негър говореше сръбски. тва остава за цял живот.

 3. d3l says:

  неистина! омг! лол!

 4. Bruce Wayne says:

  хахахахаха 🙂

  @про: оризът е бил запознат с принципите на търговията, за разликата от бг бабичката 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *