В.ери И.мпосибъл П.ърсън енд а Брадър

Холи Брадър, уот а мадър! Курвите на народа денонощно показват силикон и мускулни влакна по телевизията, и това ако не е най-качествения цирк, ever!

Впечатленията ми от първата вечер са малко. Лепнаха се на бейлиса като мангали на прясно напълнена кофа с боклук. Тепърва предстои да научим що за персона е Галка Сръчната Близалка, Дим ДуХов, имитатора на бизнес модела на Митьо Крика и оная аноректичната тинейджърка, която се снима девствена за Плейбой и само повтаря “много яко, много яко” (не знам дали е от липса на речник или “Булдозер” за й сложили чип в кратуната).

Изпитвам землячески срам обаче. Русенци си имат Веско Топалов, ние – Митьо Пищова. Де намери да се пръкне тоя дебелогъз Чарли Чаплин, не можеше ли да е от Нови Пазар или Якоруда, най-добре Букурещ. Беше обещал да ми докара една пералня, нали често пътува от Търново до София за предавания. Три седмици го увърта като циганин, все болен беше или колата му на ремонт или и двете. Пренесох си я сам.

Интересно обаче как намира момиченца да се снимат с него и да ги пуска да изкарват пари. Верно много курви има в града и селата наоколо, а аз нито една такава не познавам. За 18 години опити само на костеливи орехи попадах – зубрачки, моралистки, тук-таме некоя свестна и нито една истинска курва. Поне за едно има талант човека, признавам.

П.С.: Какво гласуване има на първа страница на бившия сайт на селско-болярския хитрец:

“Какво за Вас представлява “дебела жена” ?

– жена над 80 кг.
– нещо подобно на Митьо Пищова
– Американка (90% от тях са с наднормено тегло)
– жена родом от гр. Белене
– жена над 43 кг.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *