Звездите ми го мърморят


Ровейки по блоговете забелязах фен сайт на Минети. Чудех се що за човек трябва да си, че да си фен на тая и теoрията ми беше, че такива сайтове ги държат психично болни. Обаче скивах линковете и подозрително същата страничка излезе на ДоЛи, на Роби УилЯмс и дори на Марин от Стар академи. Всичките един дол дренки и хостнати на hit.bg

За последния във форума му има следното мнение:

“Искам да кажа няколко думи за вашия сайт и за “звездата” ви. Сайта ви е отвратителен, снимките ви се отварят много бавно, този сив цвят е непоносим, незная кой е правил този сайт но ако сте фенове на Маринчо – Свинчо би трябвало да направите нещо оригинално и красиво, а не посредствено и грозно, но не се учудвам каквато звездата такива и феновете:
– тъпи и ограничени като вашата звезда Марин”

Са аз съм фен на Марин, ама абсолютно същото може да се каже и за сайта на Минети. Тези странички ги правят слава богу не психопати, а деца. Няма лошо, хем се учат на нещо полезно.

Ужасното са хартиените витизчийски звезди от типа на Нети, които нямат един продаден диск, а нон-стоп досаждат от телевизии, вестници, списания. Точно хвърлената снежна топка се затъркулва надолу и се превръща в медийна лавина, набирайки пухкав сняг от безмозъността на родния журналист. Нети, Устата, Део и Мел от Биг Брадър ще се извървят по 3 пъти през всички възможни редакции, студия и театрални сцени, докато и последния просяк на улицата научи колко са прости и ограничени. Интервюта с четиримцата ще излязат сигурно и в седмичника на Мини Бобов Дол, само и само да се съгласят да отидат да пръднат на центъра на селото.

П.С.: като заговорихме за пеещи актьори – един покъртителен клип на Мич ДЮКЯНън 🙂

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *