Строители на Капирализма тЕре Аз

Грозноватата путка на Комрада се е постарала да ми направи карикатура, жалко че чак сега й попадам на блога, можеше и да се трогна 🙂 Интересно как иначе интелигентни хора са готови да те разпънат на кръст само заради една-единствена дума, попаднала право в комплексите им. Преди месеци бях писал „Който не му харесва – да си хваща мюнхенските/орландовските парцалки и да се изнася.” Което не беше нещо конкретно и берлинско/орландовските щеше да има точно същия смисъл. Мога ли да се съобразявам с всички – не мога. Факт е, че Комрада не умее да снима, но иначе е печен и не виждам смисъл да се караме точно ние двамата (тримата), понеже за прекалено много неща разсъждаваме еднакво.

Иначе мерси за вниманието.
Дори картинка си ми нарисувала 🙂 Шаржът е интересен, но малко еднопластов идва, ако ме познаваше хич нямаше и да го започнеш. Като пиша подобни неща влизам повече в детайлите, не едно и също да го тръбя в няколко точки 😉

+ Днес беше много натоварен ден. Наложи ми се да си пусна модерация на коментарите в БЛОГА си, понеже разни хора дойдоха да ми казват неприятни истини. БЛОГЪТ ми, моята лична чекиджийска дупка, единственото място, в което се чувствам значим и талантлив >:( Това беше поредното доказателство, че никой не ме разбира. Нищо, затворих им устите с тая модерация, сега вече никой няма да ме кара да се чувствам несигурен и жалък!

– Проблемът на приматите около мене е, че не са чели Теория на вазичката. Обичам теориите. Те дават смисъл на живота ми и доказват, че всички покрай мен са задници, които не могат да ме оценят. Несправедливо е талантлив графичен дизайнер като мен да не е световно известен! Успокоявам се с това, че великите творци никога не са били оценявани в собственото си време. Мисля скоро да направя линка към портфолиото на БЛОГА си мигащ. За всеки случай.

+ Като стана въпрос за време – някакви глупаци били казали, че на който не му стига времето, просто не може да си го организира добре. Нещастниците просто не са виждали Gameboy! Gayy…meee…boooy…

– Днес, в разгара на натовареното си работно време, излязох да се поразходя из центъра за час-два. От офиса ми казаха, че забелязали отсъствието ми, защото нямало кой да занесе кафето на шефа 🙁

+ Предпочитам да се мотам из София, а не из Горня Оряхувицъ, защото там все се намира кой да ме сдуха. Винаги като седна в любимото си заведение, влиза някоя путка (последно видях Елеонора), която не ми е пуснала навремето и никога няма да ми пусне. Фрустрирам се много. Единствената ми радост е, че по-късно мога да я наредя на БЛОГА си, който със сигурност не си губи времето да чете, та няма как да разбере и да ми се присмее. Ебаси, това, че съм грозен, тъп и злобен не е причина жените да не ме харесат! Освен това намирам приликата си с Кондьо за много секси.

– Обяснението е много просто – Теория на стълбата. Ше ви еба в продажните путки! (ох, дано дано…)

+ Избрах си random кафене на Витошка, влязох вътре, направих няколко снимки и си тръгнах. Довечера ще ги сложа на БЛОГА си, за да се присмея на всички. Заднициии, аз мога да пия кафе извън къщи, яд ли ви е, а, а???

– Една от сервитьорките ми каза “Добър ден”. Почувствах се много специален, насмалко да свърша в гащите. Реших да я поканя на среща:

-Ъъъъ….ххх… – казах.
Усмихна ми се съжалително и ме отмина. Ше я еба в продажната кучка, ако имах 5 лева повече със сигурност щеше да ми лапне кура (ах, дано дано…). Ще й отмъстя, като напиша произволни обиди за нея на БЛОГА си!!!

+ Нищо, сега един австриец се излъга и ме взе на работа. Може би ще ми плащат над 400 лева. Според Теорията на стълбата това означава рязко подобрение в сексуалния ми живот.

= Това е всичко, зает съм да дебна за коментари на БЛОГА си.

——

Чудя как си научила за кафето на шефа и точно цифрата на заплатата ми, да нямаш шпиони в офиса? 😉

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *