Относно убийството на радио Свободна европа

Кой е Красимир Гергов: собственик на bTV, водещ играч при външната реклама, монополист в телевизионната чрез “Крес” и “Пиеро – 97”, главен заподозрян в манипулирането на рейтинги за милиони от “TV Plan TNS” и помеждудругото собственик на няколко радиа с планове за вестници.

И какво бълбука задкулисно по българските медии – при колегата cybercracker. Малко е длъжко, но си струва един поглед. Харесаха ми следните цитати:

“Това показва, че в БНТ и БНР работят и много достойни колеги, но те са затрупани от посредственост и щат не щат виреят в среда на рефлексен слугинаж, икономическа и автоцензура.”


“Защото всяко общество, в което гражданите масово приемат политиката единствено като далавера и скандал, а медиите – като конвейер за евтини развлечения, е обречено на тежка болест”, пише в свой анализ Александър Анреев от „Дойче Веле”.”

И после защо дават само лайна по телевизията и насрани потомствени телевизионери вирят пишки в предавания, които не струват и 5 стотинки и направо са си сбъркали епохата.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *