Заостряне на езика

Привлечен от заглавията “МАЛОУМИТЕ БГ PR-И” и “20-ТЕ НАЙ-ГАДНИ BG КЛИПА” след едногодишна пауза си закупих актуалния “ЕГОИСТ”.

Александър Маринов радва с:
“Все пак живеем в бедна страна, където с типичната журналистическа заплата се оцелява трудно, пък и самите звезди едва свързват двата края. Ако се напъхаш в кръга на хората по промоциите , няма да гладуваш 10 години напред, защото през вечер има безплатни събития с хапване и пийване, пък току-виж и интервюта почнеш да даваш. Чистият PR ефект от една необмислена промоция е равен на нула, освен ако не броиш доброто дело, което вършиш, хранейки гладните звезди и журналя. Все пак промоцията си остава единственият начин да накараш по-мързеливите медии да те забележат”

На пръв поглед се забелязва заостряне на езика и след като официалната преса употребява “малоумни” и “гадни” за група хора, аз ще трябва да мина на “обляни в лайна задници” и от сорта. Също смело нагазват в блатото на медиа мониторингЯ или както там се казва, доскоро тема табу, защитена от професионална етика (съжаление), затисната с авторитета на бивши агенти на ДС и бетонирана от роднински и приятелски връзки.

Относно “20-ТЕ НАЙ-ГАДНИ BG КЛИПА” малко са изтървали влака технологично, защото порицанието на гадни клипове го правим от години по блоговете, а можем и да ги покажем.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *