Да отбележим… 5000 години мощно друсане

“През 60-те амфетамините заемат мястото на кокаина. Десетилетие по-късно той се завръща победоносно и завинаги. В началото употребяващите са най-вече гейове и черни, но популярността му бързо нараства за което допринася и Холивуд.

Казабланка Рекърдс – домът на Дона Съмър, Кис и Вилидж Пийпъл наема млада служителка, която да зарежда целия офис с кокаин. Тя е най-заетото лице там. Магистралите става разменна монета в средата на 70-те. С тях изпълнителите и мениджърите подкупва ротациите си в плейлистите. Много звезди – като Дон Хейли например – носят малка лъжичка на кутрето си. Вместо да се заключват по тоалетните и дробят с кредитни карти кока по опиканите казанчета, те бъркали в торбичката в джоба си и леко се попипвали по носа. Аеросмит, които шмъркат линия след линия на сцената, стават легендарни със злоупотребите си и страничната им нова професия – да търсят дилъри нон-стоп и да треперят от страх докато минават митниците.”

Оригинален, нередактиран и доста поучителен текст за кавъра на Ритъм 112

Вече три пъти хващам по Дискавъри как Д-р БАЛАБАНОВА от едикойси немски институт изследвала фараонските мумии и открила гранд порция никотин и кокаин в тях. Ясно е как петък вечер са яхвали камилата и са се качвали при Амон Ра за партита 🙂 Вече 5000 години цигарки и линийки и пак си остават екстри за по-светнатите.. по-добре да си стоят забранени, че иначе света ще стане прекалено хуманен и нема да има кой да бачка и кой да го мачка… и да му вре калашник/ядрена ракета в задника де.

You may also like...

1 Response

  1. Sarakt says:

    Петя, Петя не става само със силикон, трябва и акъл! Питай дядо си, той знае!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *