Операция за Робинзон

Слави го е вапцал нещо с очите. Не можел да води, а не е и сигурно дали ще се оправи. За диагнозата, живота и всичко останало научихме от пространно 50 минутно интервю с вярното му джудже Росен Петров. Роската подхвърли нещо за политическа кариера, а Слави с категоричното “слушай сега мойто момче” отхвърли хипотезата. Декларира, че ако не може да вижда вече аутокюто, ще си гледа живота. Росен разсъждаваше “да не сме по-лоши от “Атака”, а Трифонов отговори, че познава Волен отпреди и той просто е луд. Дали се е стегнал заради болниците или си е така по принцип, но в собствената си кожа се държа доста волево и мъжкарски. Май е започнал да имитира Огнебойко Борисов, което е новия момент спрямо предишната прогноза.

В крайна сметка Слави е много откровен човек, който се стреми да превръща думите в дела и използва “втора програма” не за да си плете кошницата, а да ни налива в главата ум и разум. За съжаление го прави по неговия си партиотично-хъшовски-примитивен начин и рядко успява да добави по нещо смешно освен вицовете. Тъп, но упорит, Слави е доброто рекламно лице на прехода. Нека се оправя, а на нас, рейтингоподавателите, няма да ни е излишен някой нов Слави, със сносен английки.

You may also like...

3 Responses

  1. VooDooTo says:

    Най-доброто решение е взел според мен. Така или иначе щеше да има клюки по вестниците и щеше да се разбере рано или късно. А така като шубликата знае, може би няма да е злонамерена. Аз искрено се надявам той да се оправи, не защото искам да гледам предаването му, а просто защото ми харесва като човек. Предаването му също ми харесва разбира се, винаги ме е разсмивал, пък и винаги съм харесвал хората, които казват истината в очите,а Слави направи точно това вчера. Дано оздравее!

  2. stnle says:

    Какво му има? Дано се оправи!

  3. Anonymous says:

    на мен и този вариант на слави ми харесва! и искрено му желая да се оправи!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *